zekraa19 happy44 bende özelde duydum ilk kalp atışını malum fiyatlar artınca devlette iyi bir doktora randevu bulunca tekrar randevu aldım bakalım tekrar gideceğim
krktumran happy44 ☺️ burada üç anneyle aynı haftalardır ilerliyoruz size böyle yorum attım ki ileride dönüp yorumlara bakacağım bakalım cinsiyet hepimizin neymiş diye🥰
beyzaygun Bende bugün tam 7 haftalığım perşempe günü kontrolüm var keseyi 4+6 gördüm 3 buçum mm idi iki gün sonra eski doktoruma ziyarete gittim şans eseri seni muayne edin dedi orda kese 6 mm olmuştu yani şimdilik düzenliydi
UmutluYasam happy44 6+2 oldum bende inşallah bugün öğlenden sonra doktora gideceğim çok heyecanlıyım stresliyim dua edelim birbirimize 🫶🏻
cqdmy Bende bugün gittim. 6+2 dedi. Keseyi gördü. Bebeği de gördü. Betama baktirdi 5000 çıkmış. Kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Şimdi tatildeyim İstanbula dönünce bir doktor bulacağım insaallah.. Hayırlı mübarek olsun güzel anneler 💮
pengumommy 6+0 ’im doktorum 4+6 da iken beta HCG göre üç hafta sonra gel dedi içim rahat etsin diye yarın başka doktora gideceğim inşallah kese görürüm
egeemomms happy44 geçen sene bi düşük yaptım çok korkuyorum ama iyiyi düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizede çok geçmiş olsun 🥹🫶🏻