happy44 Kızlar doktora gittiniz mi? Kalp atışı gördünüz mü? Ben ilk kez yarın gitcem çok heyecan ve endişe var
egeemomms happy44 ben geçen hafta 5+1 de gittim kese minicik göründü haftaya tam 7 haftalıkken gidicem inşallah 🥰 bugün de 6 haftalık olduk🫶🏻
diamondred happy44 5+4 sadece kese göründü şuan 6+4 deyim 8 de özele gideceğim inşaallah doktor iki hafta sonra gel dedi
ikibalannesiii happy44 ben 6+2 de gittim kalp atışı var dedi dinletmedi ama bana bugün 7+2 özele gittim şükür dinledik çok güzeldi minnoş bişey küçücük 😍🥰
happy44 egeemomms inşallah sağlıkla görürsünüz benim geçen hafta betam düşük diye gitmedim bir de İnfuleanza geçirdim iyileşmeyi bekledim inşallah yarın güzel haberler alırım
egeemomms happy44 geçen sene bi düşük yaptım çok korkuyorum ama iyiyi düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sizede çok geçmiş olsun 🥹🫶🏻
happy44 ikibalannesiii sağlıkla kavuşun inşallah benim geç döllenme ve ya geç yerleşme gibi inşallah ben de görüürm kolaylıkla gizellikle 🌸♥️
Birrrcan happy44 6+5 8. Haftada gitmeyi düşünüyorum ama çokta merak ediyorum bir düşüğüm olduğu için sürekli git gel yapıyordum klap atışı için ondan cesaret edemiyorum erken gitmeye
ikibalannesiii happy44 inşallah canım geç döllenmede evet bi tık geç oluyor ama güç olmasın sende sağlıkla al kucağına inşallah
happy44 Birrrcan yarın ilk kez gitcem ne zaman düşğk yapmıştın canım sanki senin adını hatırlıyorum yine o zaman aynı gebe gibiydik.. o zaman farklı hesabım vardı
duyguu54 Merhaba arkadaşlar beta hgc değerleriniz nedir acaba? Benim 5+0 da 564 çıktı iyi mi acaba sonucum