elifcemerve 32+3 müthiş bir gaz sancısı kabızlık çekiyorum ek olarak karnım sertleşiyor sürekli. Yani ara ara sertleşme olurdu ama bu akşam sertleşme çok fazla, gaz olduğunda sertleşme fazla olur mu? Kasılma ile karnın sertleşmesi farklı şeyler mi
cansu2306 elifcemerve benjm dun geceden beri dewm ediyor hala sertleşme günde 1 3 yapardı bugun surekli yapti ve cok az hareket etti bende bilmiyorm neden oyle oldu
superdaye elifcemerve ben de o sertlesmeyi kasilma olarak biliyorum . Bebegin kendini bir yerde toplamasi gibi
ezgi3452 elifcemerve Benimde bir ara 25 hafta gibi çok sertlik oluyordu demir ilacından dolayı kabızlığım vardı. 2-3 gün bu sertlesmeler oldu benim kabızlığım geçince o durumda geçmişti belki kabızlık kaynaklı olabilir ama genel olarak kasılma nasıl olur tam bilmediğim için illa kabızlık diyemiyorum ama kuru kayısı, zeytinyağı vs ile önce onu giderin bide öyle gözlemleyin bence
elifcemerve superdaye evet bazen karnımın büyük bölümünde bazen bi bölgede oluyor ama sanki gaz da tetikliyor gibi geldi bu sefer böyle bişey yaşayan var mı bilmiyorum
superdaye elifcemerve bence sizin doktora gitmeniz daha net cevap verir🤗 saglikla zamaninda kavuşursunuz insallah bebişinize🎀
elifcemerve superdaye daha 1 gün önce muayene olmuştum aslında yarınki durumuma göre artık doktora soracağım
elifcemerve cansu2306 rahmin kendini hazırladığı yalancı kasılmalar olabilir sağlıkla kucağımıza alalım
merve1234456 elifcemerve kuru kayısı,kefir,bir kaşık zeytinyağı içmek ve su miktarını arttırmak benim kabızlığıma iyi gelmişti