ezgi3452 gizemli00 İlk hamile kaldığımda haberim yokken birkaç gün canım deli gibi soğuk çeri domates istiyordu. Aylar sonrada mandalinaya sarmıstım sürekli mandalina yiyordum 🤭
gizemli00 ezgi3452 ayy tek domatese takik ben değilim iyi bari 😆peki doğumdan sonra bebeğinizin domatese alerjisi oldu mu ya ben çok korkuyorum
Anensinkuzusu_35 gizemli00 şalgam istiyorum böyle acılı acılı ama kocam içirmiyor acısoz bir bardak içtim tek 🥲
Anensinkuzusu_35 gizemli00 acı diye çocuğa zarar gelir tansiyonum çıkar diye eşim izin vermiyor pimpirikli böyle konularda ondan bende çok inat etmiyorum içsem o rahat olamıcak kuruntu yapacak içinde😁
Cicek4406 gizemli00 ben de hamileliğimin ilk aylarında sürekli semizotu ve kabak dolması yemek istemiştim bol yoğurtlu muhtemelen bulantımdan dolayı şimdi 37. Haftadayım her şeyi yiyesim var 😂
gizemli00 Melike3506 ohhh bende bu hamileliğimde portakal suyu da çok istiyorum şimdi sıra domates de
Gencbirannis gizemli00 goruk şeydi galiba ya üzümün henüz olmamış hali bizde ona deniyor inşallah doğrudur🤣rezil olmayalım sonra
gunesimekardes gizemli00 ilkinde deli gibi roka yedim bunda da buz dolabindan soguk soguk salatalik istiyor canim