tugceis gksuaks ben lohusa geceliğimi modanisa dan aldım canım çok güzel tavsiye ederim ben %50 indirimi denk getirdim ama şu an hala varmı bilmiyorum
gayecee biricigimbebegim çok çabuk yoruluyorum bir de uykumda bacağıma çok kramp giriyor :(onun dışındaiyiyim sen nasılsn
biricigimbebegim gayecee ben iyiyim diyorum ama mide bulantılarım hiç geçmiyo yine bugün doğru düzgün bir şey yiyemedim moralim bozuldu
EzEy EbruKrhn bebek kendini kasıyor karın sertleşiyor çok sert oluyo karnım yırtılacak gibi hissediyorum ve rahme baskı yapıyo sankş çıktı çıkacak gibi
EbruKrhn EzEy benimde çok sertleşiyo ama çok erken başladı öyle olmaya her muaynede de rahim ağzı uzunluğu iyi çıktı şuan 31 haftalığım çok hareketli bebeğim ben ona bağladım yani erken doğum riskin de yok diyo doktorum
EzEy EbruKrhn sağlıcakla gelsin inşallah az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıkla geçer bu günler. Bende de kasılma çok işte çok şükür bebekde hareketli. Ondandr.
EbruKrhn EzEy çok sağol cnm aminn hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah. 27 de doktoruma sormuştum işte çok toplanıyo diye olur öyle ddi rahim ağzı uzunluğuna baktı riskin yok ddi bende oğluşun yaramazlığına bağlıyrm😄