mutsuz1 umutluanneadayi ben klomene başlatsın istiyorum çünkü Ovulasyon testi kullandım ve hiç çift çizgi görmedim. Sanki yumurtlama olmuyor yada çatlamıyor gibi. Progesteron geç düşüyor sanki. Adetim çok gecikiyor.
umutluanneadayi mutsuz1 o zaman kesin olarak Gürkan hoca çünkü hem tüp bebek uzmanı zaten o yüzden seni çok güzel yönlendirecek kesin olarak gitmeni tavsiye ediyorum
mutsuz1 Civcivim33 yusuf öztürk’e randevum var şehir hastanesinde. Bakalım hangi doktor ne diyecek. Özele o kadar gittim ama sonuç alamadım. Erken diyip durdular. Psikolog gibi sakın ol bilmemney ne acele ediyorsun felan… Dediler. Toros devlet zaten berbat doktorlar dalga geçiyor resmen…. Ama şehir hastanesine gitmedim bilmiyorum. Randevum var.
Civcivim33 mutsuz1 randevu bulabilirseniz Ramazan Ali Kılınç , İlknur çam, şevki şener , durhasan bey bunlar gerçekten iyi ilgili doktorlar
-Papatya33 ayso5 cuma taşın ve Yusuf dal ikisini gittim ben. Yusuf dal ilgili bir doktordu. Ona devam edecektm aslında ama geçici görevlendirme ile gitmiş cuma beye gitmeye basladm ondan da memnunum.
panikedos ayso5 İstanbul’da gittim canım memlekete gelince mersinde arayıştayım ama perinatoloji açık değil hastaneler de randevu alınmıyor galiba özele gidicem forum yaşama
iyaabla Şehir hastanesinde Cuma hoca varmış o iyi diye duydum birde özelde Medical Parkta Ahmet Yıldızbakan kesinlikle benimde çocuğum olmuyordu direk ona gittim 2.ayds bebek haberini aldım çok şükür şuan kızım 3 yaşına girecek ikinci gebeliğim kendiliğinden oldu 5 aylık gebeyim Rabbim sana ve tüm isteyen herkese tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin ama Ahmet hocayı canı gönülden öneririm maddi olarak biraz özel zorlar ama en azından bir muayene olsada mutlaka gitmeni öneririm etrafımda çok kişi hamile kaldı Ahmet hocanın tedavisi sayesinde 🥰
mutsuz1 iyaabla amin, Allah razı olsun kardeşim duaların için. İnşallah hamile kalırım. Onu birisi daha önerdi bana. Ben zaman kaybetmeden hamile kalmak istiyorum. Ve durumumuz kötü. Sadece 1 seansa gidebilecek durumum var. 1 seansta da herşeyi çözebilir mi bilmiyorum.. Ama durumumu anlatırsam bilemem. Çok istiyorum 😢çok.
mutsuz1 umutluanneadayi orada ameliyat oldum. İnşallah bana iyi gelir. Tavsiye için teşekkür ederim💕 İnşallah doktor çözüm bulur ve iyi gelir.
happyymummy Şehir hastanesinde İlknur Çam’ın takipli hastasıyım 4.haftamdan beri o kadar memnunum ki çok tatlı aklımda soru işareti olmadan çıkıyorum çok şeker bir doktor tavsiye ederim
umutluanneadayi mutsuz1 yıldızbakan daha pahalı normalin üstü eşim medicalde çalışıyor ambulansta daha fazla dedi
mutsuz1 umutluanneadayi üniversiteye giderim daha iyi o zaman. O kadar param olsa çoktan cocuğum olmuştu zaten😂 Medikal çok pahalı yaa. Sizin dediğiniz ucuz ve iyi
umutluanneadayi mutsuz1 tek muane ücreti verip geri kalan herşey ücretsiz olması çok iyi bende tekrardan mayısta doktorumun kapısını çalacağım🤣
mutsuz1 umutluanneadayi bende Doktor’un yanına gideceğim, randevuyu bekliyorum, belki karşılaşırız😂üniversite hastanesine çok gittim ben, belkide karşılaşmışız.