Aaayseeert Melike2535 hmmm bende 6+4 de gitmiştim kan tahlili falan istemediler o gün ne zaman isteyecekler acaba falan diye düşündüm diğer muayenem 29 unda
ikinciyesekeranne barbies Masalmom_ kızlar neye göre yorum yaptınız acaba 😁 Ya benim bir oğlum var Allah var kızım olsun çok istiyorum. Chatgbtye attım o da ramzi teorisine göre kız dedi diye çok sevinmiştim 😁
Melike2535 Aaayseeert sağlıkla devam etsin canım bende dün net bir şekilde duydum çok şükür içim o kadar rahatladı ki Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
Aaayseeert Melike2535 benim de gittiğim gün gayet güzel demişti ( maşallah ) sabırsızlıkla diğer muayenemi bekliyorum . İnşallah sağlıcakla böyle devam eder kucağımıza aldığımız günler de gelir umarım 🫶
Masalmom_ ikinciyesekeranne bizimki bir olasilik canim Tabi Allahon dedigi olur bizde ne hissedyrsak onu sylyrz Rabbim herkesin gonlune gore versi 🥹🤲🏻
ikinciyesekeranne barbies chatgbtde ramziye göre bakmış sözde kız dedi o yüzden sordum, benim gönlüm kızdan yana ama sağlıkla gelsin inşallah hepsi teşekkürler canım
barbies ikinciyesekeranne muhtemelen o ayna görüntüsü olduğunu algılamamıştır. Karından görüntüler ters yorumlanır bebek sağdaysa aslında solda şeklinde. Sizinkinde erkek çıkıyor.