yenidennnn Eğer endişe edecek bir durum olsaydı yetersiz diyerek sizden tekrar numune almak isterlerdi. Bir de gerçekten endişe duyacak durum olduğunda doktorlar bunu saklamıyor. Testle ilgili de şüphesi olsa iletirdi diye düşünüyorum. Sonuçta ne olacaksa geç olmadan aileyi bilgilendirmek ve aksiyon almak önemli. Böyle zor bir süreç geçirerek bebeğimi kaybettim. İnanın kimse sizi üzülür diye saklama gereği duymuyor çat çat ne varsa yüzünüze söylüyorlar. Gebelik zaten başlı başına endişelerle dolu bir süreç. Kendi deneyimlerimden öğrendiğim şey, size aksi söylenmedikçe kötü bir şey olmuş gibi düşünerek kendinizi de bebeği de strese sokmamanız. Naçizane bir tavsiye olarak alın bunu lütfen. Ya şöyle olursa diye kaygılanarak o gebelik cidden çok zor geçiyor. Zaten fetal dna da kendi başına bir gösterge değil. Hala gelişimsel riskler çıkabilir, rastlantısal bir sürü durum oluyor. Ama olmamış şeyler için kaygılanmak günümüzü olumsuz etkiler sadece. Siz belki o gün tükettiğiniz bir besinden, kilodan veya başka ilaç kullanımı gibi şeyden kaynaklı bu sonucu almış da olabilirsiniz. Normal sınırlar içinde olduktan sonra endişe etmeyin diye uzun uzun yazıyorum. Yanlış anlamayın lütfen 🙏🏻
Benim de 6 çıkmıştı. Sonuç güzel geldi şükür. Şimdi detaylıyı da atlattım mı daha rahat hissedeceğim 🥹