250199 Kızlar çomüde yakın zamanda doğum yapacak var mı ben uzun süredir başka doktordaydım şimdi eren hocaya gidiyorum ama daha doğumum belli değil doğumu belli olan ve sürecin nasıl işlediğini bilen var mı?
gzd76 derya2019 bende 35 haftalığım normal doğum bekliyorum ama nasıl olur bilemiyorum eren hoca asistam istemiyorum dedigin zaman ben gelirim dedi bi kontrolde ama bilemiyorum nasıl olucak
derya2019 gzd76 ben Fatma hoca ya gidiyorm 2. Doğumum sezeryan olucak kendi girer diye dusunuyrm o şekilde konuştum sizi istiyorum fln diye ücretini bile sordum yani ama İbrahim Eren hocayida cok beğenen vr ilk başta Fatma hocaya gitmeseydim ona giderdim herhlde
250199 gzd76 bende sezaryen olucam kendi girecekmiş ama ücreti sormayı unuttum hiç öğreneniniz var mı?
derya2019 250199 vezneye sordum bn muayene ücretini öderken doktorlar kndi söylemiyor zaten en son 7 bucuktu 2. Sezeryan ücreti şimdi zam ile birlikte 9 buçuk 10 milyar olur demişti veznedeki görevli
derya2019 250199 giremiyormus almiyorlarmis bugün sordum Fatma hocaya diğer doktorlar alıyor mu bilemem