Aysenur01 Arkadaşlar sorum saçma gelebilir ama burda okudukça ben de biraz evham oluyor sebepsiz yere erken Doğum olabilir mi
ElifLeyla Aysenur01 ben 30+5 haftalığım 27. Haftadan beri erken Doğum sancım var ilaçlar kullanıyorum ama ben baştan beri iki kez düşük tehlikesi yaşadım o yüzden sıkıntılı bi gebelik geçiriyorum evham yapmayın stres gebelikte iyi değil
Badesmom Sebepsiz yere olmaz hayatta sebepsiz ne var? Ha şöyle olur sağlıksal bir sıkıntı yoktur ama çok stres faktörü vardır yada fiziksel zorlama darbe vb gibi sebepler.
Kahramanlar Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman gelir ama senin ne çok rahat olman lazım nede evhamlı yani kendini takip edeceksin
Aysenur01 ElifLeyla işindoğrusı evham seviyemi artırmamak için yazmadım benim de iki kez kanamam oldu ve bundan önce bir kürtaj iki kimyasal gebelik yaşadım şimdi de burda bunları okuyunca bana bişeyler oluyor 😕
nddkrk Bende 36.haftada kontrole diye gittim. Bebegin hareketlerinin azaldigini hissetmistim. Ertesi gun sezeryan oldum.o haftaya kadar hicbi sorun yoktu. kismet yani. Ama bebegim saglikli dogdu cok sukur. 2.gun ciktik hastaneden. O yuzden olumsuz dusunme bebegi etkileme:)
Kahramanlar Ben 32 haftalık doğum yaptım dr buda erken gelir diye önlem aldı başından beri şimdi erkende gelmeyebilir diyor 😳açıkcası kader kısmet