ksahin3404 Fetal DNA araştırmasındayım . Panaroma düşündüm ama Amerika’ya giden kanlar illimuna cihazında bakılıyormuş ve burda bir kaç firma yine bu cihazı kullanıyor . Kafam çok karışıktık pleasseee yardım edin konuya hakim kişiler 🙏🏻
ksahin3404 mlsdd aynı cihaz illimuna kullanılıyormuş . Panaroma ile aynı ve Türkiye’de yine bi kaç firma ile aynı
mlsdd ksahin3404 tüp bebek doktorum önermişti ve internette gördüğüm yorumlar hep memnuniyetti. Ancak biz doktorumun önerisini dikkate alarak yaptırdık
duygubirinci ksahin3404 bende genoksa baktırdım ankaraya gönderdiler kanımızı giresunda ikamet ediyorum ve 6 günde sonucumuz geldi 140 hastalığa bakıyorlar ve cinsiyet bilgisinide dr la paylaşıyorlar 10. Haftamızda yaptırdık biz
Leontiine ksahin3404 %99.7 doğruluk payı, 70 ya da 80’e yakın hastalığa bakıldı. Cuma kan almaya gelmişlerdi çarşamba sabahı sonuç mailimdeydi
bernacesme Antalya da iseniz Nevogen bertat. Şirket temsilcisi ben soru sorduğum için ofladı. Sonuç çok geç geldi ve yetersiz çıktığı için tekrar kan aldılar. Süreçte yıprandım zaten.
ezerg 3 arkadaşım intergende yaptırdı. Memnun kaldılar. 10 gün içinde ben de aynı yerde yaptıracağım.
anneee Dryakbts detaylı araştırma yapmadım.Ben direkt doktorumda kan verdim.Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı