Deleted33000 bebegimhadihosgeldin kız evde de yanımda yatıyor geceleri burda da öyle yani beşik aradığını sanmıyorum ama yinede evin kokusunu bile arıyordur
Deleted33000 AslanEge deme öyle demeee 😅😅😅zaten benim cinler de aynı şeyi söylüyor ama kaynanama gıcık oldum cumaya kadar gitmeyecemmmmmm😅😂😂😂
AslanEge Deleted33000 O zaman sabaha kadar beraber öpüşüp koklaşın bebişle uyumayın bişeycik olmaz 💕💕💕
Deleted33000 deletedmom43191 haha sonunda ben kazandım bebemi uyuttum kardeşlerimle oturduk şimdi bebem.emmeye uyandı emzirdim artık bende uyuyacağım ve saa şu anda 02:37😂😂
Havin49_ Deleted33000 yaaa üzüldüm insan gittiği yerde tat almayınca çok üzülüyor inşallah evini yadırgamaz Cnm
hd_d Deleted33000 ben etki eden bisi gormedim bacim cumaya kadar mecbur bekleyecek yaramaz sende azcik sabredecen🤣
Deleted33000 hd_d deme yaw kız resmen gece olunca çocuk uykusu var ama uyumuyor anlayamadım aç ta değil yani
hd_d Deleted33000 valla ben eden bisi gormedim cevrwmde oyle ama bidahaki geldiğinde rahat uyduğu bisey falan varsa onu getir belki yatakta falan yatamiyordur
gunesimekardes Deleted33000 evde park besikte uyuyorsa esin gelirken park besigi de getirsin o zaman rahat uyur ☺️
Deleted33000 gunesimekardes eşim cuma gelip bizi eve götürecek aşko bugün sakindi düne göre oğlum bakalım inşallah yine aynısını yapmaz zaten bu gece bende erkenden uyurum onunla dün geç yattım uykumu alamadim
Deleted33000 hd_d evde bebeğimle benim yatakta yatiyoz kız beşiğinde uyumuyor civciv hava soğuk olduğu için benim yatağa alıştı bu ara onu da getirmem mümkün değil 😅😅😅
deletedmom43191 Deleted33000 yok be canim öksürük boğaz ağrısı göğüs ağrısı var oksururken ciğerlerim parcalaniyo