Evetttt 😂 sonunda bana da burda doğum hikayemi yazmak nasip oldu 💝 gelmek istemeyen kızımı en sonunda 41. Haftada suni sancıyla dünyaya getirdiler 😂😂 13 Ocak sabah saat 10.30 gibi hastaneye yatışım yapıldı saat 12de vajinal fitil yerleştirildi bu fitil rahmi yumuşatıp sancı yapıyor. Yarım saat geçti geçmedi benim sancılarım başladı 3 dakikada bir vuran sancılarım vardı ama dayanılmayacak sancılar değildi tabii 🤭 doğuma girmeden bi kağıda inşirah süresi ve sümme sebile yeserrahu duasını yazdım ve bütün doğum boyunca elimde onları okudum durdum☺️ saat 5 gibi 3 santim açılmam oluştu Nst haricinde hiç yatmadım sürekli hareket halindeydim gezindim durdum pilates topuyla hareketler yaptım. Doğum sürecimde annem hep yanımdaydı onun da desteği çok oldu eşimde arada yanıma girdi çıktı sıvı olarak bişeyler yiyip içebildim. Saat 7 gibi açılmam 7 cm olmuştu ve suyumu patlattılar sancılarım çok yüksek ve 1 dakikada bir gelen sancılar olduğu için 2 tüp sancı aralığımı artıracak serum taktılar biraz olsun rahatlattı. Saat 9 da pilates topunda otururken birden ıkınma hissi geldi ve hemen anneme doktoru çağırmasını söyledim apar topar çatala alındım ve tek ıkınmada 21.09da kızım dünyaya geldi 💝🥰 ikinci doğumumdu ve ilkine göre çok daha rahat ve kolay bir doğum geçirdim. Tabi ettiğim dualar ve annemin yanımda oluşunun faydası çok büyük 🥰 benim için çok pozitif bi doğumdu. 0 sancı 0 açılma ile 9 saatte doğumum gerçekleşti. Umarım bekleyen herkesin çok çok güzel doğumları olur 💝