Novamom_ Haftadan bildiriyorum; Sabahları yoğun mide bulantısı Aşırı mide yanması Sürekli uyku hali Siz kendi cinsiyetinize göre mi belirtiler yaşıyorsunuz yoksa gerçekten hurafe mi 🫠 sizde durumlar nasıl cinsiyetler nedir 🫣
krizantemmm Novamom_ adı üstünde hurafe ilk gebeliğimde mide yanması sabahları mide bulantısı yaşadım tatlı dan tiksindim tuzlu ekşi yedim oğlum oldu şimdi ikinciye gebeyim tüm belirtiler aynı hemen hemen bu sefer bir tık hafif cinsiyeti haftaya öğrencez
2oglusannesi15 Novamom_ 20 haftalık Aşırı mide bulantısı Mide yanması Uyku hali devamlı uyuyorum Bacak bel ağrısı(+2 oğlan anası) Kız Bebek😅
melismersin Novamom_ 19. Haftadan bildiriyorum. Bu zamana kadar mide bulantısı bilmezdim 2 sabahtır mide bulantısıyla uyanıyorum günümde birşeylerden tiksinerek geçiyor 🥹 kız bebiş.
nessrinnn Es07 evet inanmayın limonu doğrayıp yiyordum ve hep ekşi tuzlu istiyordu canım sonuç erkek oldu 😀
selma128 Haftadan bildiriyorum bi iyiyim bi orta bulantili gunlerden kurtuldum sayilir yemek yapabiliyorum yiyebiliyorum🥰
Novamom_ krizantemmm bende ilk gebeliğimde aynı kızımda mide bulantılarım tüm gündü 7. Haftada başlamıştı bulantılarım ve asla mide yanması vs çekmedim bunu çok farklı yaşıyorum
krizantemmm Novamom_ benim iki gebeliğimdede aynı belirtiler oldu bakalım bunun cinsiyeti ne olacak 🤭
berffkaraosmn Kızlar benim bebeğimde 15 haftalık sırtını dönmüştü hiç tahmin yapamadı sizce nedir ultrason fotoğrafıda bozuktu fotoğrafta vermedi bunu taşıyan varmı