mervenur09_ Ceren04 yaa Google dan resim yükle yazıp resmi katıp kopyala yapıştır var onu buraya yapistiriyorsun 🥹
Ceren04 mervenur09_ alt bölgede 2 çizgi varya benimle ultrason görüntün aynı ve kızım oluyor bak cinsiyeti öğren bana yaz net kızın olacak 🥹🙏
reyyannihle mervenur09_ seninkini bi kaç soruda daha görmüştüm bana kız gibi geldi googleda bi fotoğraf görmüştüm ona göre kız gibi
mervenur09_ reyyannihle bnde herkese bunu anlatmaya çalışıyorum ısrarla mi inatla mi erkek diyen de çok baya araştırma yaptım hepsi ilk olana çıkıyor teşekkür ederim yorumunuz için ☺️🤲🏻
reyyannihle mervenur09_ rica ederim benimde 2 oğlum var 3. Gebeliğim 11 haftalık şu anda inşallah hayırlı kız evlat nasip olur ikimizede🌺
llFatma mervenur09_ benim de böyleydi ben de kız demiştim ama erkek çıktı sadece tahminde bulundum kuzu hayırlı evlat olsun da cinsiyetin önemi yok
mervenur09_ reyyannihle ayy inşallah inşallah sizde iki oğlan sahinisiniz 3 de böyle görüntü oldumu yani oğlanlara göre benim oğlanların görüntüsü de var elimde ilk defa bunda iki çizgi var oğlanlarda bişey görünmüyor
reyyannihle mervenur09_ bi oğlumun ultrason resimleri var onda böyle birşey yok diğer oğlumun ultrason resimleri yok
mervenur09_ llFatma tabiki önceliğim hayırlı ve sağlıklı olması şükür onda sorun yok şuan Rabbim siz isteyin ben veririm der bende duamı ediyorum
azra_cinar Mge127 hadi inşaAllah canım teşekkür ederim 😍 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah