momtobe__ kızlar 39. haftaya geldim artik ne nefes alacak ne yemek yiyecek yerim yok nstde sancı 0, tansiyon sınırda doğum başlatacak önerileriniz nedir?
beyzzsenturkkk momtobe__ bacaklarım kopaana kadar yürüdüm hamileliğim hep yürüyerek geçti ama 37den sonra gerçekten çatlayana kadar yürüdüm korunmasız ilişki + hurma falan bi gece uykumda 9 cm açıldım o gece de yürüşten gelmiştim artık bacaklarım sızlıyordu açılmam ilerlemişti 38+6 da
momtobe__ beyzzsenturkkk iliskiyi canim hic istemiyor egzersizden sonra bacaklarim belim ağrıyor ama hurma ve yuruyusu ben de yapiyorum evim 3. katta merdiven yok ve gebeligimin bu zamanina kadar hep aktiftim artik belim agriyor dogurmak istiyorum
beyzzsenturkkk momtobe__ işte ağrısın yani zorla kendini kaslarını çalıştır biraz hamilelik hormonlarından dolayı yeterince gevsiyor karın kaslarını yorman lazım bebekte ittirsin az biraz
kurtaricimelekk momtobe__ benimde öyle ara ara kasık ağrısı kasılma oluyor bebekte ama geçiyor ve düzenli değil
2bebisannesyim momtobe__ benim 40 +1 de geldi belki zamanı var daha zamir bitince kendisi gelecektir merak etmeyin