Selim_Alparslan Ceku256 6 kilo kuzum. Benim ağzına dokmemle bu kadar olabildi. Cok yorgunum gercekten. 1 oglum daha var oda suan tatilde kafayı yemek uzereyim. Geçmiş olsun kuzum hastane süreci insanı cok yıpratıyor 🥹
Ceku256 Selim_Alparslan demir kullanıyor musun. Kullanıyorsan hangi demir takviyesini kullanıyosun bu sağlık ocağının verdiği pek bi içime sinmedi benim
Selim_Alparslan Ceku256 inşallah ya kavanoz mama veriyorum elma püresi muz püresi 1 çk ucu kadar ama onuda yüzünü eksitiyor tükürüyor 🤣
Selim_Alparslan Ceku256 Onu kullanmıyorum kuzum. Newvit kullanıyorum . İçeriği temiz. organik keçiboynuzu pekmezi içeren bir demir damlası canım. Memnunum 15 gundur kullaniyoruz hiçbir yan etkisi yapmadi . D vitamini de ocean kullanıyorum 1 puf.
Ceku256 Selim_Alparslan ocean bestiron bide newvit arasında kaldım bende. Kaç damla kuşlanıyosun ondan
Ceku256 Selim_Alparslan ben geçen gün sadece denemek için bi armut değdirdim diline çok mutlu oldu. Umudum var bakalım bir ay sonra başlayacağım.
Selim_Alparslan Ceku256 ocean içeriği temiz değilmiş. Bestiron da portakallı kullanan arkadaşlar pisik yaptığını söylediler aşırı derecede hemde. Genelde arkadaşlarım newvite geçmişler.