eed21 Kızlar rahim bölgemde atıyor kalp çarpıntısı gibi dünde oldu. Ama uzun sürüyor mesela altı yedi dk korkuyorum normal mi? Bu hıçkırık mı?
ssuozkan eed21 evet büyük ihtimal hıçkırıyor bebeğiniz. Pıt pıt atıyor, büyüyor annesi endişe etmeyin 🥰
yysmnn eed21 benimde öyleydi sürekli hırçırırdı ve aynı yer hareket ederdi aynı pozisyonda olduğunu ordan anlardım değişik ve güzel hisser sağlıkla kavuşun inşallah😍
eed21 ssuozkan Teşekkür ederim ♥️ uzun sürünce korktum. Bu arada rahim tarafında daha çok hissediyorum o atımı baş aşağı dönmüş demek mi oluyor acaba bu? En son başı yukarıdaydı da endişelenşyorum dönmezse diye 31+5 olduk
ssuozkan eed21 bende genelde kasık bölgemde hissediyorum. Üstlerde çok nadir hissettiğim oldu. 31 haftalığız bizde 🤍
ylnydgd eed21 evet hıçkırık ama pozisyonla alakası yok sanırım benim de hep aşağıda hıçkırır ama ters dönmedi hala artık dönmez dedi doktor 35+5 oldu
ssuozkan eed21 benim sürecim çok zorlu ya 🥲 serklajlıyım. Ama şükür buralara kadar geldik. Baş gelişli mi bilmiyorum perşembe kontrolüm var. Sadece kilosu düşükten gidiyor kilo aldırmaya çalışıyorum 🥹 siz ne durumdasınız? Kızınız mı oğlunuz mu olucak? 🥰
eed21 ssuozkan Rabbim yardımcınız olsun zamanında sağlıkla gelsin. Benimki de hep haftasıyla uyumluydu bu ay ileride çıktı yaklaşık iki hafta tatlı karbonhidrat dikkat et dedi halbuki genelde dikkat ediyorum benimde bu duruma moralim bozuldu açıkçası neden diyeceksiniz korkuyorum sezeryan vs gerekir diye. İnşaAllah ikimizin bebeği de haftasıyla uyumlu ilerler. Oğlum olacak ya sizin
ssuozkan eed21 ayy ama tombiş bebekler çok tatlı oluyoor 🤭🤭 benim de kızım olacak. İnşallah sağ salim kavuşalım ♥️♥️
eed21 ssuozkan Amin inşaAllah ♥️😍 bende kızlara bayılıyorum inşaAllah bana da nasip olur 🌹 tombişler tatlı ama doğurması 😂 gurbette yaşıyoruz sezaryen olursam baya zor olacak bir de ben baya kiloluyum etim yumuşak dikişler ne olur tahmin edemiyorum o yüzden de çok korkuyorum açıkçası. Çok fazla değil dedi doktor kilosu ama bakalım
ssuozkan eed21 inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın, bende hep suda doğum istiyodum ama rahim şeklimden dolayı sezaryen mecburen 🥲 kiloları da dert etmee, bebişlerin peşlerinde koşmaktan hızlıca veririz 🤭
eed21 ssuozkan İnşaAllah sende istediğin gibi doğurursun çok teşekkür ederim 🌹♥️ bebişinle sağlıklı kavuşmalar ve iyileşmeler nasip olsun 😍