Sonkayalar Bu cumartesı 36+0 olucam randevum var çift yumurta hamişim bir kız bir erkek doktorum 36+0 olunca gel bakalım gunu belırleyelım dedı sızı bebekler kacıncı haftada dogdu kac kıloydu kuvoze gırdımı ben korkuyorum belden uyusma sezeryan olucam sanırım
Mujde1905 Sonkayalar eltim 36 haftasında sezeryanla ikizlerini kucağına aldı ikiside 3 er kiloydular🙈 1 hafta kaldılar küvozde çok şükür çıktılar gayet iyiler.
EfeEda Sonkayalar Allah kurtarsın inşallah 36.6 da sezeryan oldum belden uyusturma 12.03. De tek bebiş olmasına rağmen küveze aldılar maalesef :( inşallah senin kuzuları almazlar .
pitircikannesi1 Sonkayalar 26 şubatta 36+1 haftalık iken doğum yaptım cnm. Kızım hiç kuveze girmedi oğlusum da sadece 1 hafta kaldı çıktı şimdi evimizdeyiz hiç bir sıkıntı sorun yok cook şükür. Kızım 2270 oğlum 2330 kg doğdular. Darısı başına inşallah 🙏🙏
Sonkayalar Mujde1905 anladım canm saglıkla buyutsun 36 dan sonra küvöze gırmez dıyorlar ama demekkı olabılıyormus
Sonkayalar EfeEda amın canım ınsallah cıger gelıstırıcı olmusmuydu. Bebıs ne ıcın kaldı küvözde saglıkla buyut
EfeEda gnc amin inşallah . Ciğer geliştirici yapılmadı hızlı nefes alıp veriyor dediler sonra ciğerdeki suyu atamadı dediler her ağazdan bir ses yani ☹️ Daha emzirmek bile nasip olmadı bekliyoruz o hastahanede ben evde
Sonkayalar EfeEda ınsallah sag saglım evınıze gelmek nasıp olur canım Rabbım yardımcın olsun yanında olsun uzuldum ben hıc ıstemıyorum girsinler evım ılcede dogum yapcagım hastane ılde cok zor olur bırakıp gelmek 😕
EfeEda Sonkayalar amin inşallah sizde sağlıklı hayırlı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Allah yardımcınız olsun.💕