Papatyam_8 Yeni doğum yaptım ilk günler dikişlerden dolayı korktuğum için bide tuvalet hissiyatım olmadığı için çişe bile korkarak gidiyordum dışkıya 2-3 gün geçtikten sonra çıkabildim sonra yavaş yavaş düzeldi şimdi ise 2 günden beri kabızlık sorunu çekiyorum yapmaya çalıştıkça cam kesermiş gibi hissiyat oluyor zorlayınca kanama oluyor bide dikişlerim acıyor ne yapabilirim çok zor durumdayım tuvaletim var ama acıyor çıkmıyor zorlayıp ıkınmak istemiyorum dikişlerim daha taze iplerin yarısı eridi ama vajina girişindeki ipler duruyor korkuyorum haliyle
1mimikralicesi Papatyam_8 Yulaflı yiyecekler, hoşaf, zeytinyağı yemeyi/içmeyi denediniz mi ? Çok geçmiş olsun bu arada 🌸
semahayall Papatyam_8 ölümüne hoşaf ye , Sezeryan sonrası bu korku bende de vardı , korkumdan asla katı bir şey yemiyordum , canım istiyordu ama asla yemiyordum kabız olurum diye , çok şükür kabız olmadım , hep bağırsak çalıştıracak şeyler ye , katıyı azalt
Papatyam_8 1mimikralicesi korkudan yemek yiyemiyorum bol su içmeye çalışıyorum bugünde derin dondurucumda kayısı vardı onu kaynattım sabahtan beri içiyorum faydası olur bir umut diye zeytinyağı denemedim. Çok teşekkür ederim 🫶🏻
1mimikralicesi Papatyam_8 Rica ederim 🌸 bağırsaklarınızı yumuşatmaya yardımcı olacak yiyecek, içeceklere odaklanın. Umarım şifa olur 😌
Balasare Papatyam_8 evet ben içiyorum birde kendimi sıcak tutuyorum sonra 2 saat sonra falan iyi geliyor.
Papatyam_8 buse2507 yok canım yazmadı bende bu ihtimali hiç düşünmedim keşke yazsaydı çok zorlanıyorum
Balasare Papatyam_8 birde sütü duydum sıcak süt de aşırı sıcak değil de onu da içince fayda ediyor demişlerdi.
buse2507 Papatyam_8 kullamama gerek kalmadı kuzum ilk başlarda biraz korktum dikişlerden ama sonra yaptım
Papatyam_8 semahayall ilk günlerde çok yiyordum içiyordum sonra bıraktım salak gibi hiç aklıma gelmemişti kabız olma ihtimalim bağırsaklarım çalışmıyordu ama çıktığımda gayet normaldi hatta ishal gibiydim bi ara sonrasında böyle oldum korkumdan katıyı azalttım sıvı tüketiyorum
semahayall Papatyam_8 Allah yardımcın olsun canım valla , inşallah geçer ve bir daha olmazsın , hiç geçmiyorsa ilaç falan al artık