Nur482482 Kızlar dünden beri suyum sızıyor 39+4. Haftamdayım. Az önce muayene oldum maalesef hiç açıklık yok. Suni sancı ile ilerleme sizce kolay olur mu böyle bir durumda? Yoksa hiç uğraşma mı dersiniz? Bu şekilde doğum yapan var mıııı😣
Diidosd Nur482482 suni sancıyı ben hiç önermiyorum. Ama kişiden kişiye göre de değişebiliyor. Bana hiç etkisi olmamıştı
Kubra001111 Nur482482 arkadaşımın suyu sızmış az kalmıştı dru normal denemek için suni sancı vermiş bebeğin kalp atışları yavaşlayınca acil sezeryan almış sonra bebek solunum da kaldı 1 hafta pek önermiyorlar yani çevremde
gulsuakman benim suyum patladı sancım yoktu. suni sancı verildi tam 12 saat sonra doğurdum. Herkesin hikayesi bir değil sizinde acilmaniz belki hızla ilerlicek suni sancı ile
Aysenurkeser Nur482482 bende haftaya kadar doğmazsa haftaya suni sancı deneyeceğim süreciniz hızlı ve kolay olur inşallah
Papatyam_8 Nur482482 denemeden bilemezsin ama kendi sancından daha çok kötü suni sancı benim bebeğimin de kalp ritimleri yavaşlamıştı mecbur benim sancımı bekleyemedik dayanırım diyorsan bide normal doğum istiyorsan deneyebilirsin