purpoles Merhaba yarım saat sonra çıkan sonucun dikkate alınmaması gerektiğini biliyorum lütfen bunu yazmayın🙏 bu şekilde negatif olduğunu görüp çöpe atıp sonra pozitif gören ve hamile olan var mı 🐣
ikicocukannesiii_ purpoles varrr benim eşimin amcasının kızı test yapmış negatif çıkmış çöpe atmış sonra bi görmüş çift çizgi sonra kızı oldu iştee 😄 bi baktı hamileeee
sepselin purpoles bana bu ay böyle oldu sabah yaptım yoktu uyudum 2-3 saat sonra kuruma çizgisi gibi bir şey vardı suya tuttum geçmedi şüpheye düştüm ama kurumadır diye çok da umutlanmadım 2 gün sonra yeniden yaptım silik çizgi gördüm prodoctor ile
purpoles eylusce kimyasallardan sonra o kadar travma oldu ki kan vermek yarın tekrar test yapsam negatif çıkarsa tüm günüm nanay olur 😞ya inşallah vardır
purpoles Cimcime30 ya bende hep prodoctor alıyorum hep bembeyaz çıktı hiç kuruma bile çıkarmadı hatta kimyasal geçirdiğim zaman pozitifti kurudukça da aynı kaldı
sepselin purpoles ben de aynı şekilde 2 kimyasal yaşadım o yüzden silik çizgiyi görünce sakince bekledim 4 gün sonra tekrar prodoctor yaptım çizgide kalınlaşma görünce kan verdim 🙏
sepselin purpoles bata 2 gün kala olmuştu. Bat günü de silik çizgi gördüm. Dur seni etiketliyim seninkinden de silikti
purpoles sepselin gerçekten kimyasal süreci çok zor bişey kan sonuçlarını yüreğim ağzımda bekledim 😢bende o yüzden hiç vermek istemiyorum yarın sabah bi test aliyim en iyisi eczaneden ama negatif çıkarsa diye de korkuyorum 😓 yüzleşmek zor geliyor
purpoles sepselin gördüm canım inşallah sağ salim kucağına alıp sağlıkla büyüt inşallah bana da nasip olur 🧿 🐣🌺
sepselin purpoles bence 1 gün daha bekle sonra benim yaptığım gibi koyulaşmayı bekle. Eğer koyulaşmasaydı kan vermeyecektim ben de çok iyi anlıyorum seni 🫂
sepselin purpoles aynen 2 günde katlanıyor ya normalde katlanmadan renk farkı olmayabilir o yüzden 2 gün olsun bence çünkü küçük değerler fark edilecek kadar renk farkı çıkarmayabiliyomuş