kbraast tuba_grz araştırmıştım hamilelikte kullanılmıyor. Bir kalp doktoruna danışıp hamile olanlar için ilaç sormalısınız
kbraast tuba_grz ben de kullanıyordum . Kadın doğum doktoru kullanma dedi. Trioid ilacı kullanıyor musun çarpıntın trioidinle ilgili olabilir mi ? Ben trioid ilacını yüksek mg aldığımda çarpıntım daha çok oluyor.
tuba_grz kbraast hayır benim çarpıntım neden oluyot hala sebebeimi anlamış değilim benim ki panik ataktan amaa galiba
kbraast tuba_grz ne zaman tahlil verdin. Kan değerlerin normal ise psikolojik destek almak iyi gelebilir
tuba_grz kbraast kan değerlerim iyi 2 gün önce verdim de ben zaten bundan 1 sene önce alıyordum bıraktım eşim istemedi
kbraast tuba_grz size iyi gelecek rahatlatan ortamlar bulunmak . Mutlu ve iyi hissettirecek şeyler yapmak iyi gelecektir . Odaklandığınız birşeylerin olması meşgul olmak zihninizi sakinleştirebilir
kbraast tuba_grz yürüyüş, kitap, egzersiz, resim yapmak, dizi film seyretmek, temizlik. Ne yaparken rahat hissediyorsanız sıklaştırmak iyi gelebilir
kbraast tuba_grz rica ederim . Bana dini ritüeller de iyi gelir namaz ve Kuran okumak özellikle. Rabbim şifa versin inşallah