emir05 22 ocakta regl olmam gerekıyor. Bugün. Kahverengı leke geldı sumuksu. Çok açık kahve. Göbek delıgım ağrıyordu sol tarafımda ağrı oldu bu ay umutluydum aslında. Yıne regl olacam galıba
mels33 emir05 tek göğüslerinde ağrı varmı eğerki 22 den sonra adet olmuyorsan karın ağrısıda yoksa direk kan ver bende öyle oldu çünkü
iremykn Benim de testime bi baka yaseminis morluk gibi diyebilirim pembe değil 45-50 dk oldu yapalı çöpe atacaktım belki daha erken çıkmıştır bilmiyorum
emir05 Hatice_ozbay yapmadım ya. Canım sıkıldı o lekeyı görünce. Ayın 22 sini beklerım dıye düşünüyordum leke de gelınce umudum kalmadı. Ama sol tarafımda ağrı var regl gıbı degıl.
1aleynakzlds Daha 1 hafta oldu regılım gecikti test yaptım 2 kere hamile çıkmadım acaba daha erken mi test yaptım sizce?
1aleynakzlds emir05 bilmiyorum ki bu gün tekrar test yapıcam istiyorum umudumu kesmiycem olmadı kan vericim akşam
ayvm 1aleynakzlds regl olacakmışsın gibi belirtilerin olması normal diyorlar lekelenme de normal yerleşme kanaması olabilir. Bence de regl tarihini bekleyin eğer gecikirse test yaptırın. En son âdet tarihinizin başlangıcı ne?
emir05 mels33 Insaşlah ya sağlıkla kolaylıkla gelsın Insallah. Agzımın tadı da yok bu ay farklı hıssedıyorum yanı. Ya da bana öyle gelıyor
1aleynakzlds ayvm benim Resul tarihim 10 uydu gecikti ve test yaptım çıkmadı bu gün tekrar yapıcam inşallah çıkar artık tutunmuştur