yenidennnn Merhaba gebelikte ağzında acı tat olan var mı yemekler normal ama bana acı geliyor bi garip hiç birşeyin tadı kalmadı sanki
Keziban yenidennnn ay onu biliyorum yemek yedikten sonra özellikle iğrenç bir şey oluyor hele su içtikten sonra şükürler olsun azalmaya başladı izdirap gibiydi
buketdeniz19 yenidennnn evet canım benimde öyle yemeklerden tiksindim o yüzden hiç birşey yiyemiyorum
elifoykum Benim de aynı pas mi diyim demir mi diyim ne olduğunu tam anlatamıyorum ağzımda bir tat ne yersem daha fazlalasiyor hiç birşeyin tadı yok çok kötü geçer diye bekliyorum :((
yenidennnn elifoykum kaçıncı haftadasınız benim 6. Haftada başladı şuan 11 deyim hala geçmedi çarede yok
narcisse yenidennnn 19dayım. Salçalı yemeklere yeni yeni başlayabildim azar azar ekliyorum ama yine de rahatsız ediyor.
melissa_cicek yenidennnn benim şuan 25 haftalık ilk zamanlar benim de suyun tadı bile değişik geliyordu ama 12 13 haftadan sonra geçti şimdi iştahım falan gayet yerinde 6 buçuk kilo aldım yani
yenidennnn elifoykum inşallah geçer bulantı hapı filanda işe yaramaz diye hiç içmedim salçalı yemekleri yemek hayal oldu
yenidennnn buketdeniz19 bende cidden bulantım yok ama yiyemiyorum bu da çok zormuş sakız çiğniyorum çıkarınca gene aynı durum acılık başlıyor
CivilEng Gebeliğin ilk haftalarında bende de çok fazla oluyordu o. Sonra mide yanması gibi oldu bir süre gaviscon şurup kullandım. 17-18 hafta itibari ile geçti mide yanmamda yok şu an çok şükür şurup kullanmaya ihtiyaç duymuyorum 🌺
yenidennnn CivilEng sizin adınıza sevindim :) peki bu ağız tadı sıkıntısı yaşarken gaviskon kullandınız mı işe yaradı mı yoksa yanmadan dolayı mı kullandınız
CivilEng yenidennnn ağızımın tadı acımsı oluyordu sonraki haftada gece yatarken mide yanması yaşayınca kullandım. Belki birbirlerinden tamamen alakasız şeylerdir ama bana bağlantılı gibi geldi paylaşmak istedim 🙈 şurubun naneli bir tadı var belki de ondan geçti bilemiyorum
gulo21_ Benim acidan ziyade igrenc mide bulandirici tatli tat oluyoedu baya kiloda verdim dogum yapana ladar cozum yok galiba
yenidennnn CivilEng benimde aklıma geldi o şurup ilk gebeliğimde baya bi içtim ondan belki işe yarar 😊
elinaz1 yenidennnn maalesef ilk trimestır böyle geçecek ağız tadı bozulması normal benim de öyle olmuştu ama geçiyor merak etme rahatlayacaksın yerine yeni güncelemeler gelecek🫠