27fa Detaylı ultrason da erkek dedi diğer ultrasyondda erkek dedi doktorumu değiştirdim kız dedi ve şuna 37+6haftalik hamileyim çanta hazırlayacam nee yapacağımı şaşırdım
mervenur09_ 27fa devlet mi dedi bunların hepsini ay gerçekten doktorlar iyice şaşırdı banada ilk kız dedi sonra erkek öyle kaldık detayliya bile emin olamıyorum artık biseyler Alicam belirsiz olduğu için alamıyorum da şimdiki doktorlar başından savuruyorlar
aleyflx 27fa 27fa kız bu devlet iyice şaşırdı 15′te gittim erkek dedi 17′de gittim erkek dedi başka bir doktora18.'de gittim kıza benziyor dedi en son ben de siz benimle dalga mı geçiyorsunuz çocuk doğunca söylersiniz net herhalde dedim
sorenita_ detaylı ultrasonda erkek dendiyse yanılma pek olmaz ama siz yinede daha ortak renklerde bi çanta hazırlayın beyaz, krem, sarı, yeşil gibi😌
27fa sorenita_ Detaylı da direk dedi erkek bebek devlete gittim doğum pozisyonunda bacak kapalı ama kıza benziyor dedi
Nisreng 27fa merhaba doğum yaptınız mı, ya da başka doktora gittiniz mi bebeğinizin cinsiyeti netleşti mi