guclubebek35 Kızlar 32 haftalık hamileyim ama bu isim işine bi türlü karar veremiyoruz sanırım çok önemsiyoruz hiç bi ismi beğenemiypruz eşim kitap filan aldı okudu gene bişey bulamadı Arya AliSa Aleyna o şekilde yeni isimler sevmiyoruz en sonunda ben Feyza ismini çok sevdiğim için eşim Feyza Canan koyalım dedi ama hala net değil sizce bu isim nasıl sizler nasıl karar verebildiniz ???
Fison guclubebek35 bende öyleyim üç çocuğum var hep akrabalar koydu ben karar veremediğim için şimdide oğluma hamileyim yine bulamıyorum ha doğdu doğacak yani
Melike35 guclubebek35 bence çok güzel Feyza ismi iki isim hep sorun özellikle okul hayatıyla başlıyor bu süreç
Selvis guclubebek35 gayet normal bi durum biz de düşün düşün 6 aydır yani karar verdik 😄 çocuğumuza kalıcı olarak gerçekten bize ait bırakabilcemiz tek şey ismi olduğu için biz de çok önemsedik 38 haftalığız bikaç haftadır netleitirdik 😄😄
Sheda guclubebek35 bende 33+4 ve hala isimler belli değil doğumuma da maksimum iki üç hafta var bi türlü şu olsun diyemedik kimlikler çıkarken karar vercez bu gidişle😒😍
Mmmmhan Bizde secemiyoz sadece anne baba kararı olsa ama abisi ablası olunca hiç birini beğenmiyorlar en iyisimi klasik isimler
guclubebek35 Deletedmom667 evet mertler hep yaramazdı ama Burak mert ya da iki isimli mertler biraz daha akıllı 🤓 tabi genelleme yapmamamk lazım😂
Sheda guclubebek35 bi tanesi leyla olacak inşallah onda netiz şuan sadece bi tanesini de ben hüma istiyorum ama eşimin de içine sinsin diye bekliyoruz😁