Kızlar selamlar, benim 2 sene önce bir gebelik kaybım olmuştu 21. Haftada suyum geldi öncesinde ara kanamalarım olmuştu detaylı us sonrası kanamam çoğaldı ve yatış yapıldı 1 hafta sonrasında suyum geldi 1 gün sonrasında suni sancı ile doğum yaptım bebeğimi kaybettim, sebebini bilmiyoruz, miyomum vardı doğumdan 1 sene sonra ameliyat ile alındı, 9 ay sonrasında da gebe kaldım, bu kez umutluydum gebeliğim güzel geçecek diye ama 9. Haftadan beri ara ara kanamalarım oluyor 1 gün parlak kan rengi sonra kahve rengine dönüyor bu durum genelde büyük tuvaletimden sonra gelişiyor , 1 hafta 10 gün kadar sürüyor çok şükür bitti diyorum 2 3 hafta sonra yeniden oluyor, her seferinde de korkuyorum aynı şeyleri yaşıcam diye, net bir sebepte söylenmiyor progestanla devam ediyorum, benle benzer durumlar yaşayıp sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mı ? Bu arada rahim ağzı ölçüm normal 43 40 mm arası ölçüm yapılıyor ilkinde de 30 mm ken suyum gelmişti, rahim ağzı yetmezliğine bağlamadılar suyum geldikten 1 gün sonra suni sancı ile doğum yaptığım için yetmezlik olsa suni sancıya gerek kalmadan doğum gerçekleşirdi diyor kimi doktor. Çok endişeleniyorum sizlerden yorumlarınızı bekliyorum.