cicekkizim0 Kızlar ilk hamileliğimde 15. Haftada öğrendim kızdı şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık çok merak ediyorum cinsiyeti acaba 2 li testte söyler mi doktor siz kaçıncı haftada öğrendiniz?
Mizgin2020 cicekkizim0 14. Haftada öğrendim cinsiyeti İkili testte cinsiyet belli olmuyor ki Fetal de belli oluyor o da ucreti yüksek
kizinaasikanne cicekkizim0 Evet bebek göstermedi kordonu pipi sananda oldu 30. Hafta %100 kız yumurtaları gelişmiş dendi
Leontiine cicekkizim0 fetal dna ile 12. Haftada öğrendim aynı hafta kontrolüm vardı ultrasonda da gösterdi kendini
Sumay_61 cicekkizim0 11. Haftada şuan tehlilelı bunu söylemek ama kız diyebilirim demişti doktorum. 21. Haftadayım kesin net artık 🥰🌸
endlesslove1 Sumay_61 11 haftalığım bana da kız dedi emin değilim ama bacak arası boş gördüm dedi bakalım bende bekliyorum
endlesslove1 Guzel_bebem yaa öyle mi bir oğlum var nasip olursa 1 kızım olsun istiyorum değişmez inşallah diyelim
cicekkizim0 endlesslove1 benimde bir Kızım var birde oğlum olsun istiyorum tabi önceliğimiz sağlıklı ve hayırlı evlat olması Allah neyi nasip ettiyse onu göreceğiz inşallah 🙏🏻