oykuulku sima1414 26+3 üm 6 kg almışım her ay 1 kg olarak görüp moral bozmamaya çalışıyorum🥲ilk gebeliğimde 25 kg almıştım bundaniyi gidiyorum diye avutuyorum😅
pablola sima1414 ben 21. Haftadan sonra almaya başladım toplam 3 kilo aldım 23+3 şuan sanırım artık tutamıyorum kiloyu 😁
ylnydgd sima1414 hamile kaldığınız kiloya da bağlı olarak değişiyor bu tabi ama doktorlar 12-15 kg arası normal diyorlar. Ben çok zayıf hamile kaldım 35+5 im 17 kg aldım. Umarım hepsini vermem de birazı kalır
sima1414 oykuulku bence iyi ya 10-15 arası ideal ben 15 ten fazla almaktan korkuyorum kilo almaktan korkuyorum açıkçası şu An 10 hafta hiç almadım ama korkuyorum
oykuulku sima1414 ama deneyimlemiş biri olarak şöyle diyim doğumdan 15-20 gün sonra eski kg na düşüyorsun 2-3 kg fazlası oluyor sadece oyüzden plesantası suyu bebegın kg su ödem vs derken şişiyoruz ister istemez
merveasilorhan sima1414 doğumdan sonra 2-3 kilo kalan diyenler 6-7 kilo alanlarlar toplanda ilk hamileliğimde 30 kilo aldım keşke öyle olsaydı 1 yılda eski halime döndüm emzirmeyle şuan 23 haftalık hamileyim 6 kilo aldım tek diğerine göre iyi gidiyorum iştah artışı öyle yok inşallah 12 kiloyla tamamlarım totalde
yellowchick 27 haftalığım 10 kilo aldım 🤭 47 ile gebe kaldım şuan 57 yim bu benim için mucize gibi bişey çünkü kilo alamıyordum inşallah doğumdan sonra biraz kilom kalır
cilekokulum00 yellowchick Kaçıncı haftada kilo almaya başladınız bende bildim bileli 45,46 kilodayım hep yiyemedğim için alamıyordım şuan 9 haftalığım ama hala aynıyım
winnie_the_pooh sima1414 işte vermesi sıkıntı 😅 ben bir kiloyu bile verebilen biri değilim ondan takılıyorum biraz fazla diye
yellowchick cilekokulum00 9-10 haftadan sonra almaya başladım bende herkesin bünyesi bir değil maalesef bende beklemiyordum böyle alacağımı
cilekokulum00 yellowchick yellowchick Bende senin gibiyim herhalde karnım böyle kalır diyorum 😁çünkü kendimi hiç kilolu görmedğim için kendimden beklemiyorum
CivilEng 22 Haftada 8,5 kg aldım. 1 ay öncesine kadar çok iyi gidiyordu. Son 1 aydır dehşet acıkıyorum moralim bozuluyor