aselimdurum balbocegii bende kasık ağrıları da bitti ilk haftalarimda oldu ikinci gebelik olduğu için belki de ama kızımda da hiç öyle hamilelik belirtisi yaşamazdım benim bünyemle alakalı birşey demek ki
aselimdurum bus2109 evet işte belirti olmayınca da insan hep endişeli oluyor çaktırmamaya çalışıyorum bende ama içim içimi de yiyor evet yalan yok 😅
aselimdurum sedapink34 oyy kıyamam gülüm yaa tabiki enerjik olmak kendini iyi hissetmek güzel birşey fakat bu kez de insanın içi hep endişeyle doluyor bişey mi oldu bişey mi olacak endişesi 🤦
sedapink34 aselimdurum aynen canım masallah canım doguma kadar böyle olursun inşallah sağlıklı alırsın bebeğini 🤲🏻
muhterem07 aselimdurum 30+4 den sesleniyorum canımcım hiiiiç acele etme sonuna kadar hissedeceksin zamanla😂
aselimdurum muhterem07 aşkım bu benim ikinci gebelik kızım var 6 yaşında oda çok uslu bir bebekti beni hiç üzmedi anca endişelendirdi tembeldi bana belirti vermedi hiç ben o zamanda hamile değil gibiydim buda ablası gibi beni üzmeyecek galiba 😅🤦
meloguv aselimdurum 5 aylıkken öğrenmek iyiymiş 🤣 keske ben de öyle öğrenseydim kuruntu yapmazdım valla icim icimi yemezdii
aselimdurum meloguv kesinlikle öyle bende öyle düşünüyorum şuan günlerim endişe ve evham dolu geçiyor 😅
kavalakurabiyesi aselimdurum 31 haftadan sonra hissetmeye başladım hamile olduğumu ama dılarıdan da bakılınca hamile gibi durmuyorum
aselimdurum kavalakurabiyesi yani şuan anlamıyorum içimde bir bebek oluşuyor hiç mi bir ağrı sızı bişey vermez yok yani bulantı kusmayı geçtim 🤦