Mavis72 Maltana içeceğinin süt yaptığını bir çok yerden duydum, aranızda içip faydasını gören var mı ?
Fison Mavis72 dereotu hoşaf bol su kefir yoğurt bunlar çoğunlukla süt yapmıştı bana ve bol bol emzirmek ilk bir ay emzirmek çok önemli sonra ne yersen ye süt oluyor cnm
ozgeya Guzel_ailem Gayet de yapıyor bulgur ve maltana da yapmadı.Kulaktan dolma bilgi paylaşmıyorum yalnız,deneyimimi paylaşıyorum post sahibi için.
Guzel_ailem [bilinmeyen] tamamda sana hergun bulgur ye demiyorum ki bulgur süt yapıyor diyorum.. Ara sıra yee maltanadansa.. Ona bakılırsa.. Çayda süt yapıyor..
Fison Mavis72 vallahi ben doğumdan sonra başladım cnm bol su içtim bol bol her saat başı emzirdim sonralardan hoşaf yoğurt dereotu ha birde rezene çayı içtim oda iyi geldi
Buklem [bilinmeyen] aaaaa canım neden öyle oldu eskiler hep bulgur pilavı soğan süt yapar derler birde, sizin bebeğiniz neden rahatsızlandı
Kahramanlar Canım bir çay bardağı üzüm pekmezini cezvede ısıt kaynayınca kapat içine mir tatlı kaşığı tereyağı koy eriyince ılık ılık iç faydasını göreceksin