Fatmanur_0416 shd2025 benim ilk gebeliğim ben yaptıramamıştım 2liyi randevu bulamamıştım özel de aşırı pahalı söyleyince yapamadım bebeğim şuan 2 hafta önde gidiyor bende ilk olduğu için yaptıramadım sıkıntı olur mu diye korkmuştum ama çok şükür bir sıkıntı yok
hllvrl endlesslove1 fetal dna pahalı deniliyor yaptırılmıyor da ben direkt ikili yaptırdım en yüksek doğruluk oranı onda olduğu için. Hiç kafamı bulandırmadım ikili üçlü ile
endlesslove1 hllvrl İkili riskli çıkarsa diğerlerini istiyorlar siz ikili yaptırdım diyorsunuz ama son cümlenizde uğraşmadım ikili üçlüyle diyorsunuz yanlışlık oldu sanırım siz direkt fetal mi yaptırdınız
shd2025 Geçen haftada bu haftada kontrole gittim bebekte 1 hafta gelişim geriliği var genetik test öneriyoruz dediler bende üzüldüm yani benim gibi 2li ve fetal dna yaptırmayıp bebeğinde sıkıntılı olan oldu mu şuan 33 haftadayım
gunespera shd2025 geriden gelmiyoruz bebeğin haftasıyla uyumlu ölçümleri hatta bi tık önde gidiyor ikili de down sendromundan şüphelendikleri için fetal dna yaptırdım