Serraaa Arkadaslar korkutmak gibi olmasın ama ben boyle tahmın etmıyordum 10 gibi cıktım once hazıtladılar ve amelıyathaneye getirdiler tansiyonum ölçüldü ve anestezi doktoru gelıp sırtımdan ıgne vurdu spınal oldum bu arada ve az bekletılden snra ayaklarıma kan inmeye basladı ve benı yatırdılar ılk once sontayı taktılar ve ben bunu hıssedıyorum dedim onlarda hareketler onlar hıssetmen normal dedi ama ben sankı hıssedıo gibiydim acı vardı cunku daha sonra ıstersen senı az uyutalım dediler o sıra uyumuşum ve bebegim doğmuş daha sonra dıkme işlemlerini hissettim ve beni yıne az narkoz vererek uyuttular amelıyat işlemi bitti odama geldim 4 tane serum yedım ılk cişimi sordular onemli dediler ve aksam 9 gibi gittim ve felaket bı kanamam oldu oksurmek cok kotu surup bulundurun oksurugunuz varsa ahrıxa depent kılot en onemli ihtiyac ayrıca bol ınce kumastan pijamalar bnlar olmazsa olmazınız olsun ve ıslak mendil hala acım devam ediyor inşallah gecer🙏🙏 Ve ben bu zorlugu eşimin asagıda olmasına baglıyorum nıtekım sezeryan olup ertesi gün kalkanlarda var ALLAH yardımcımız olsun inşallah🤲🤲
EfeEda Serraaa çok geçmiş olsun spinal sezeryandan bende memnun kalmadım 2 gün oldu ağrı desen dayanılmaz amalyat desen herşey hissediyorsun ( acı yoktu bende) Bebişiniz nasıl iyi mi peki ?
Serraaa EfeEda sukurler olsn bebiş iyi cnm ama kanamam ayrı var oksuremıorm bıle canım cook yanıyor seendedemı oyle cnm
EfeEda Serraaa 🧿 maşallah bebişe Kanama herkesde oluyor o normal öksürme olayı maalesef o zorluyor destekle yumuşak bir yastıkla karnını çok sert değil küçük küçük öksürmeyi dene 💕
EfeEda Serraaa 2-3 güne kalmaz inşallah benim ilk genel anestezi ile yapıldı inanırmısın ben hastahanenin dışına çıktım o gece 🤣 o kadar rahattım ki çok az ağrı sızı vardı ama bunda ya 2. Diye ya da ben aşırı kastım kendimi spinalde korktum heryerin kasıldı ya da ondan göZümü kapattıgımda ben ameliyathanedeyim ☹️