yasemincel65 kartanesi___ biz model yükselttik onun için verdim bir kısmını, amaan diyorum hayat kısa eşim bana çok iyi maşallah istediğim her şey oluyor onun da olsun o yüzden öyle şeyler de kıyamam ona verdim bir kısmını yerine gelir inanıyorum 🥹🥹🫠🫠🫠
kartanesi___ yasemincel65 Eşin sana iyiyse hiç dert etme amaann ölümlü dünya neticede ve hepsini de vermemişsin zaten alınır da satılır da sağlık ve huzur olsun yeterli🥰
seymosss_ yasemincel65 kendi arabam olduğu zaman rahat kullanabilirim bi yeri çizilmesin yok bi yerine bir şey olmasın diye çok stres yapıyorum o yüzden eşimin arabasını da kullanmam mesela 😁 değişik huylarım var
yasemincel65 seymosss_ aynısı bende de var benimki bir de aşırı titiz araba konusunda yani gözü gibi bakar. E ben de malımızı çöpte bulmadık diye düşünüyorum ve arabayı çarpmamak için aşırı stres oluyorum şükğr hiç çarpmadım daha 🤣🤣
yasemincel65 QueenBahar_ araba insanın eli ayağı resmen, bir de biz gezmeyi vs çok seviyoruz şimdi bebek de olacak ondan modeli yükselttik bebiş dde biz de rahat edelim ki göt gezdirelim rahat rahat 🤣🤣💕💕
yasemincel65 kartanesi___ yok kız valla hiç dert etmiyorum. Ne insanlar gördüm altın kafeslerde resmen ama huzur sevgi saygı yok 🥲🥲🥲
yasemincel65 Moz geri ver dedim ben şakayla karışık 🤣🤣🤣ama zaten eşim de birikim yanlısı olduğu için kendisi dedi zaten araba alalım fiyatlar güncellenmeden dedi. Altınları da alırım yine nolursa olsun dedi. Çünkü gerçekten zor zamanda hayat kurtarıyor eşim de farkında o yüzden gelir yerine gelmezse de canı sağ olsun 🙂↔️💜
Moz yasemincel65 yani altın şöyle oluyor ev araba aldıysanız sonrasında birikeni bilezik yapıyorsunuz dediğin gibi en güzel yatırımlardan biri altındır.
bireylul_meselesi 0 çok güzel arabamız var ona rağmen daha iyisini al diye altınları boz dedim benimki araba için altın bozulmaz diyip almıyor😅 yine ev alırken altın olduğu halde gitti kredi çekti yine altın bozmadı,benimki biraz cins 😅
yasemincel65 bireylul_meselesi cins değil bence o yatırım kenarda dursun diye ellemiyor o da mantıklı ama altın şu anda baya yükselişte yakında fiziki altın bulmak bile zor olacak diyorlar ☹️🥸
hicrankvck yasemincel65 verdim valla ama araba için değil işler için ortağız biz ailece bende eltimdw verdik geride geliyor dedikleri tarihte ama geride gidiypr böyle bi döngü 😀
yasemincel65 beyzakzlrmk canın sağ olsun kızzz biz neler neler veriyoruz altından daha kıymetli di mi 🥳🥳
sibelipek3101 yasemincel65 asla verme asla evin yoksa evin için biriktir araç bir lukstur ev yoksa bir sürü masrafı çıkıyor 8 bilezik artı 90 bin kredi çektik 3 yıl önce aracı sattık yerine üç bilezik aldık bütün param çöp oldu trafik sigortasıdir yok kazasidir ona dökeceğim parayla tatile giderdim üç yıl
yasemincel65 paradise35 kesinlikle temel ihtiyaçlar daha önemli ev araba bunlar olmadan olmuyor cidden sonra çalışılır birikim de yapılır
Senacanblt_ yasemincel65 ben 11 tane bileziğimi verdim 20 gr dan ama kendim de TaM bir araba aşığı olduğum için bide biraz gözü yüksekte tutup sıfır aldık, iyikide vermişim 😂
yasemincel65 Busranur_mnts sen rahatına bak amaan altınlar kolunda dolmuş köşelerşnde ayakta milletin ter kokusunu çektiğini düşün 😅😅😅 Veya poşetleri yüklenip eve geldiiğini düşün Bilenzikler yardım etmiyor 🤣🤣🤣
Busranur_mnts yasemincel65 aynen öyle gülüm ya hamileyim zaten hastaneye git gel vs 2 vesait hep eşimin vardiyasında göre ayarlıyorum randevuları iyi oluyo o git getiriyor bi de ehliyet alabilseydim tadından yenmezdi🤣