Es07 yasemincel65 Sonuçta bizim malımız ortak Biz olmak bunu gerektirir Gerektiğinde ben ona veririm Gerektiğinde o bana hediyeler verir Allah kimseye muhtaç etmesin
ErsBegAs yasemincel65 Verdim arabamızı aldık 😍 şimdi de evimizi aldık çok şükür.. tüm özel günlerde öğretmenler günü ve yılbaşı da dahil eşim de kayınvalidem de altın alırlar hep tamamlamak için hihih
yasemincel65 ErsBegAs kv alıyorsa mis valla, şimdiki kv ler milletin elindekine bile göz dikiyorlar 🤣🤣🤣
ErsBegAs seymosss_ ha senin üstüne ha eşinin evlilik birlikteliği içindeyse kimin üzerine olursa olsun %50 %50 mal paylaşımı yapılır 🤌
yasemincel65 minikimd valla sen daha iyi bilirsin tabi vermem diyene de saygım var çünkü mutlak nedeni vardır 🫠💕
hicrankvck yasemincel65 bizde verilir alınır geri verilir döngü bu şekilde esnafın sağı solu belli olmaz mecbur
edabolukbasi3- yasemincel65 şöyle bişey oldu mesela, ev yaptırdı kayınpeder bize dışının sıvası yok eşime takıları bozduralım dedim biz sıvatalım baban çok borca girdi dedim yok kalsın altınlar dedi yani ben teklif ettim eşime o istemedi 😂
Meltemanneolsun yasemincel65 yani ben şu an hastayım rahim kanseri ve eşim hastalığım geçsin diye o kadar çok para harcıyor ki elde avucta ne varsa dökülüyor. Eğer bu hastalık olmamış olsaydı ben de vermem falan derdim herhalde. Onun yaptıklarının yanında benim iki üç altının lafı olmaz
betulmommy yasemincel65 veririm canı sağolsun, öyle müsriflik yapıcak biri değil eşim ama bir iki tane bilezik bırakırım geride🤣
hilu yasemincel65 eşime güvenim bu konuda çok iyi durumda en son araba için diğer aylari bekliyim diye düşünüyordu kendim teklif ettim.Sonra gülümsedi kabul etmedi . Eminim ki çok ihtiyaç olmadigi sürece elini sürmek istemez
yasemincel65 hilu kız benimki de öyle, gider borç harç yapar ama elinden geleni yapar o yüzden içim acımaz gider de gelir de