runcet yasemincel65 Ben verdim, arabamızı aldık ve imkanımız olunca eşim altınımı tekrar yerine koydu sağ olsun 🫶🏻
mucizemizibekliyoruzz yasemincel65 benim altınım diye bir şey olamaz ki. O zaman arabada eşinizin, sizin değil. Evlilik içinde ayrı gayrı bana çok garip geliyor.
Linam1 yasemincel65 verdiğim altınlar geri gelmedi doğum yapalı 2 ay oldu yaşadığım süreç falan elimde olanıda vermem
cnkroznr yasemincel65 kesinlikle para gelir gider ama anılar hep kalır hayat kısa iyi ya da kötü yarın ne olacağımız belli değil bu kadar kirli bir dünyada hayat arkadaşınız her şeyiniz ise anı biriktirmek daha değerli❤️
1Ali Verdim, yine olsa yine veririm hayat müşterek. Bir şey almak istiyor veya borcu var zor durumda o halde görmek dahamı mutlu edecek beni. Bütün servetimi dökerim ona 😻
zehrakrdg yasemincel65 eşim bu gibi işlerini çok hesaplı yapar onun için istediği zaman verebilirim. Bana kalsa hepsini vermeye razıydım eşim 1,2 tane bıraktırdı daha sonrasında üstünü dolu dolu geri tamamladı 🥰
Pikacu6868 yasemincel65 Veririm, verdim de zaten araba bir evin en büyük ihtiyacı bence. Ben sağa sola gitme ihtiyacımı karşılayamadıktan, işim olduğunda milletten araba dilendikten sonra kenarda duran altını ne yapıcam ne faydası var bana