cansusare Merhaba 10 haftallk hamileyim 1 tane kızım var şimdi rüyalarımda hep kız bebek görüyorum belki 20 tane cinsiyetle ilgili rüya gördüysem 18 kız 2 erkek çocuğu oldu gönlümden erkek geçiyor rabbim bilir tabi ama böyle rüyalar görenler cinsiyeti ne oldu 😍
Nnoktaa cansusare hamileyken 1 oğlum olacağını biliyordum buna rağmen sürekli ikiz bebek görüyordum ve rüyamda da hep diyordum ee benim bi tane oğlum olacaktı bu ikizler nereden çıktı diye 😂 sonuç doğurdum 1 oğlum oldu 😂😂
Bebekkuzu cansusare ilk kız bebek görmüştüm hamile olduğumu bilmiyordum. Sonrasında hamile olduğumu öğrenince erkek bebek de gördüm fakat kızım olcak:) işk gördüğüm rüya tuttu kalanı bilinçaltı bence
BlackFish2113 cansusare ben kız gördüm ve kız hissettim hep. Çevremdeki herkes inatla erkek dedi. İnanın beni tanımayan hamile olduğumu öğrenen herkesin ilk söylediği erkek oldu 😂 ama sonuç kız ben hislerimde haklıymışım
nurellanurrrr Ben de ilk rüyamda heryeri masmavi görmüştüm,3 keredir kız bebek görüyorum,cinsiyeti daha belli değil bakalım ne çıkacak 😅
nurellanurrrr cansusare 2 hafta sonra cinsiyet görmeye gideceğim,eğer unutmazsam yazarım rüyam çıktı mı çıkmadı mı diye 😂😂
Necc86 Bir kızım var oğlumda olsun isterdim . Ama kız çocuklarınıda çok seviyorum. Psikolojik mi bilmiyorum hep kız çocugu gördüm 2 defa erkek bebek gördüm. Dün kontrole gittim 16 haftalık oğluşum olacağını öğrendim 🩵🩵
sineminkooo Ben hiç görmedim rüya 🤔 bu durum canımı sıkıyor biraz.. Cuma günü perinatoloji takibine gidicem inşallah orda öğrenirim. Ondan ziyade böyle rüyamda görmeyince kendimi üzüyorum biraz bende bi tuhaflık var içselleştiremiyor muyum diye🫠☹️