sevaldqn1 LadyX aşkım gece uykusu 1 yaşında düzeldi çok iyi oldu bunda ne kadar surer bilmiyorum ama🥹
LadyX kartanesi___ zaman makinesi olsa da o günlerime gidip uyusam 😂 ahahaahah şaka şaka bebeğimle uyuyamamak bile harika. Hiçbir şeye değişmem kız 😍
defnosunannesi_ LadyX normalde küçük değil kızım kalkmam lagzim ama çok sık altına kaçırdığı için her 1.30 saate bir alarm kurup kalkiyorum sabaha kadar devam ediyor zombiye döndüm tam bebek doğmadan kızım beni hazırlıyor resmen doğuma uykusuzluğa gece kalkmalarina
defnosunannesi_ LadyX 4 yaşında çok oldu eğitimi alalı önceden geceleri bez takmak zorunda kalmıştım sıkıntılı hamilelik sürecinde kucaklayamiyorudum mecbur kalmıştım şimdi normal düzene geçince uyanamiyor ve tutamiyor
daisy__ Senin duru kuşuyla benim Mihra baykuşunu yan yana getirip bize de şöyle deliksiz uyku hak oldu ikisi gece ne hali varsa görsün takılsın kendilerine 🥲🥲
Fatma_furkan1996 LadyX valla canım oğlum 3 yaşın da her gece yanımda üstüme çıkıp yatıyor resmen😂uyku diye birşey kalmadı bende herşeyim alt üst oldu doğum korkusu da sardı iyice