bsrbrkysr184_ myangelson kız bende anlamadım yüksekten düşmüş bardak ayağını yarmış ama kırılmamış nasıl bişeyse neyse çok şükür birşey yok 😅
myangelson kurkmantosuzmadonna ahahaua 😂😂😂 bizde hep ben uyanirdim eşim uyurdu kahvaltı hazırlayıp uyandirirdim şimdi görkem uyandırıyor oğlum uyusana biraz ya bari haftasonu uyu diyor 😂😂😂
kurkmantosuzmadonna myangelson ay inşallah bir gün onlar babalarıyla uyurken onlardan önce dinlenmiş şekilde uyanıp kahvaltı hazırladığımız günlere de geliriz. 🥲
bsrbrkysr184_ myangelson aynen öyle canım birde kızım çok nazlının ayy şuan bile kopmuş gibi davranıyor öyle olsa neler olurdu düşünemiyorum 🤣
Fatma_furkan1996 myangelson bardağın aynısı bende var yengem almıştı saolsun onda görüp çok beğenmiştim ertesi gün kargo geldi 🥰afiyet olsun canım benim kahveyle hiç aram yok nedense
myangelson Fatma_furkan1996 bende geçen gördüm aldım çok hoşuma gidiyordu 🤭 teşekkür ederim 🥰 ben de öyle Nescafe , filtre kahve tarzı içerim türk kahvesi içemiyorum
kurkmantosuzmadonna myangelson çevremdekilere bakıp bir ümitleniyorum inşallah boşuna ümitlenmiyorumdur. 😆
Nnoktaa myangelson bildirim geliyor mu diye denedim 😂 uygulamanın sürümünü yeniliyorlar biz de iphonecular olarak deneme yapıyoruz 😂😂