ertugrulu esrush123 amin canım hepimizin bazen çok çaresiz kalıyorum ama bilmiyorum hangi şehirde yaşıyorsun kuzum
esrush123 ertugrulu ben istanbuldayım. Bugün ve yarın bol bol dua et arkadasım. Bereketin bollugun arrttıgı günler. Sadaka ver niyetlen canım. Allah inş bizlere de o duyguyu yaşatsın. Annelik nasıl bi duygu hiç bilmiyorum.. çok çaresizim ama biliyorum inş tez zamanda bizlere de allah nasip edecek. Bu kadar hüzün üzüntü ne zaman güzelliklerle gelmedi ki Zamanımız var bekliyoruz
Pearll esrush123 bende cok üzülüp her regl dönemi ağlıyordum. Bu süreçte omega 3 Q 10 D vitamini ve multivitaminler kullandim duzenli olarak ovulasyon testi ile takibimi yapip denedim 9 ay denedim bu şekilde. Insallah en kısa zamanda sizde hayirli haberi alırsınız 🙏🙏
esrush123 Pearll canım ben de takviye kullanıyorum bu ay ovulasyonda pik göremedim. Sanırım benim yumurtalar bitti:( hep görürdüm pik hep bu ay göremedim
esrush123 Mucizem02 evet canım çaresiz ama umutla bekliyorum. İnş kucagımda bebeğimle başardım yazacagım
Mucizem02 esrush123 Çaresiz değilsin asla öyle düşünme ol deyince olan Rabbimiz var 🤲🏻 Umudunu kesme sakın tabiki olacak Allahm tez vakitte nasip etsin 🥹❤️
Rabiaaa_1 auroraa92 stres vücutta saç dökülmesi kalp çarpıntısı değişik cilt hastalıkları yaratırken nasıl doğurganlığı etkilemesin Allah aşkına? Yumurtalıkların gelişimini vs etkiler
valeriaa_ Rabiaaa_1 aynen katılıyorum hele de rahim birebir etkilenen bi organ ,stres herşeyin sebebi ,kafaya takınca gebelik oluşmuyo ,nasıl kafandan atar da düşünmezsen oluyo, ben yaşadım
powerpuffgirlss esrush123 canim oncelikle rahim filmi kesinlikle cektir kac aydır deniyorsunuz bazen yil surebiliyor daha sonra iki gune bir kez iliski olsun incir ye bol bol esinde sperm degerleri icin proxeed plus kullanabilir keciboynuzu da yesin ve gercekten takmamaya calis biliyorum cok zor ama hobi bul surekli disari cik aklina gelmesin
esrush123 powerpuffgirlss her seyi denedik canım tüplerim de öyle hiç sorun yok. Var vakti bekliyoruz canım benim. Bakalım hazirana kadar süre verdik olmazsa tüp bebek artık 🙏
powerpuffgirlss esrush123 o zaman tup bebege kadar denemis olursunuz canim vakti vardir dedigin gibi bendede sorun yoktu 2 senede oldu
eslem2121 esrush123 inşallah en yakın zamanda çok güzel haberler alırsın sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🙏
mavisanne0 esrush123 1 seneden fazla tedavi görmeden denedik olmadı ovülasyon da pik görür denerdim kaççç ay boyunca olmadı her ay düzenli regl olurum günü gününe kilomda falan hiç problem olmamasına rağmen pcos dendi. Ve hiç bir tedavi uygulanmadı ne özel ne devlet bırakmadım dolandım her yeri hiç bişey yazmadılar. Sonunda devlette öyle iyi bir doktora denk geldim ki 2 ay tedavi denedik 3.de hamile olduğumu öğrendim şimdi 1 aydan az kaldı oğluma kavuşmaya 🥹 sana demem o ki pes etme herşeyi her imkanı her doktoru başkabaşka doktorlara başka başka hastanelere mutlaka git işin peşini bırakma her ay 6-7 defa gittim belki de doktora doktoru bulamazdım doğumhaneye kadar çıkardım. Pes etme güçlü ol ❤️
alpek esrush123 bizim de 9 aydı olmuyor canım valla bu ay kafama da takmadım düşünmedim de yine olmadı ben buna inanmıyorum Rabbim verince deli gibi kafaya takana da veriyor
alpek auroraa92 ben de size katılıyorum gerçekten tamamiyle olacağı varsa Allah verecekse oluyor stres falan bahane