sinemmm38 Sabah sagıma bile dönemez oldum sırtımın ortası uyandıgımda deli gibi batıyor. Gün içinde rahatlıyorum ama özellikle sabahları o ilk uyanmaa çok fena ben romatizma diye düşünüyorum ama bilemedim benim gibi olan varmı
m2010 sinemmm38 33+4 deyim felaket durumdayım hem sırt hem kaburga ağrım var magnezyum da kullanıyorum ama pek işe yaramıyor doktor normal olduğunu söylüyor
jalepone sinemmm38 of çok kötü çok beter benimkisi de yatınca oluyor uyumaktan nefret ettim yalınca kaburgalarım birbiri üzerine geliyor sanki oradan sırtıma vuruyor neredeyse uyuyamıyorum
elatoriaa sinemmm38 13 haftalık gebeyim hamile kaldığımdan beri sırtım çok ağrıyor böyle arada tutuluyor kramp giriyor çığlık atıyorum bence siz özellikle sabah oluyorsa yatağınız değiştirin
hazalmamy sinemmm38 benimde bir ara hergun ağrılarım vardı parol içiyordum mecbur başka çarem yoktu cekilcek gibi değildi doktorumda zaten iç diyordu onayladı ağrı daha sıkıntı çünkü magnezyum ise yaramiyor çünkü bir süre sonra
linaaa0202 sinemmm38 beni anlatmışsın şuan başımdan tut ayak tırnak ucuna kadar ağrıyor heryerim kaburgalarim batıyor sırtım deli gibi ağrıyor bayılacak gibi oluyorum
sinemnayis 23 haftalığım benim de 1 haftadır başlayan bir sırt ağrım var kürek kemiğim ağrıyor batıyor akşama kadar sandalyede oturmaktan diye düşündüm ama bebek büyüdükçe normalmiş magnezyum verdi doktorum
babymom2026 sinemmm38 29 haftalığım bende geceleri çok oluyor lavaboya falan kalkarken gün içinde olmuyor da
sinemmm38 babymom2026 bende aynı geceleri oluyor uyutmuyor sabah yataktan kalkarken canım alıyorlar ama cözüm bulamadım
iremiko_ sinemmm38 ne durumdasınız geçti mi ne oldu 3 gündür böyleyim ve artık gün içinde geçmiyor sırtımın tam ortası batıyor
sinemmm38 iremiko_ gecti ama arada yinede yapıyor magnezuyum yeterli gelmedigi için onu değiştirdim ve 2 3 ğünde ğüzeldi