Cicek4406 happymomdayss yumurta çok sağlıklı ama olmuyorda zorlamanın bir anlamı yok yerine başka proteinler ve sağlıklı yağlar koyun geçici bir süreçtir belki sonrasında tekrar yemeye başlarsınız
Seloloo happymomdayss bir dönem ben de öyleydim tam Adana sıcaklarına denk gelmişti yiyememem. Avokado-ceviz-kaşar-kefir ile devam ettim çok şükür bir sıkıntı olmadı gelişiminde
samira555 happymomdayss hafif yağda omlet yapıp yiyebiliyorsan öyle ye haşlama yemek zorunda değilsin Banada bi dönem çok kötü koktu haşlaması ama sonra geçti protein ağırlıklı beslenmek gelişimi için gerçekten önemli ve kiloda almıyor insan ama bebek alıyor yoğurt süt peynir sebze et balık tavuk badem ceviz 🙃
kizinaasikanne happymomdayss ben 31 haftalığım yağda 1 kere yemeğe kalktım midem allak bullak bebek 2 hafta önden gidiyor
happymomdayss Cicek4406 deniyorum ama yiyemiyorum hiç haşlamasından midem almıyor diğer türlü kızartınca pişirince yiyorum ama besin değeri gidiyor diyorlar
bireylul_meselesi Bende ilk başlarda koktuğu için yiyemiyordum sürekli istifra ediyordum onun yerine kaşar,avokado ceviz miktarı artır .Gelişimi ve kg hep önde oldu buna rağmen
happymomdayss bireylul_meselesi yumurta yemediğim için zekasından herhangi bir problem olmaz dimi canım
bireylul_meselesi happymomdayss yok canım neden olsun ayrıca haşlama yemek zorunda değilsin ki mantarlı omlet yap sevdiğin baharatlı dök marullu salata gibi yapabilirsin haşlayıp patatesli felan
sema0526 Ben haşlama yumurta hiç sevmem ve yemem de kızıma hamileyken yemedim hiç bişi de olmadı🙂 niye zekasında sorun olsun
Rbkan Bende yiyemiyordum doktorum geceden kaynat sabah soğuk ye dedi tavsiye ederim kokusu kalmıyor mide bulantısı yapmıyor o yüzden
hilal858_ happymomdayss bu haftalarda bende yiyemezdim ama sonra avokadoyla yenildiği vakit daha yararlı olduğunu duyunca avokadoyu limonlayip yumurtayı öylelikle yiyebildim. Ben normal hayatımda hiç haşlanmış yumurta yemeyen birisi olarak avokado sayesinde alıştım😅. Ve bebeğin gelişimini çok etkiliyor bence benimki geriden geliyordu şimdi öne geçti tavsiye ederim
beyzakzlrmk happymomdayss Onun yerıne aynı proteınde bırseyler tuketebılırsınız kendınızı zorlamayın yumurta olsun olmasın hamılelıge bı etkısının fazla olacagını dusunmuyorum