Tubademir85 Bugün doktorum oğlumun 1.701 gram ve 40 cm olduğunu söyledi , gizli sekerden süpelendi seker yüklemesi istedi kı ben yaptırmamıstım gerek olmadığı ıcın ama bu haftadakı hızlı kılo alısı ıle şüpheye düştük, yaptırdım hamdolsun sorunsuz çıktı içimiz rahatladı ..yani bizim kı tontiş ve uzun gidiyor şimdilik, rabbim her birimize evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin 🙏🙏
Nursemom Tubademir85 maşallah maşallah Allah nazardan saklasın 🙂 benimki 29 haftalıkken 1400 gramdı🙂ama eşimde bende zayıfız. Genetik herhalde oğlumuz da biz gbi olacak 🙂Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲🏻👼🏻Sağlıcakla gelsinler 🥰
Pnardadas Tubademir85 Bende şeker testi yaptirmadim 29 haftalik olduk doktor 3 hafta sonra gel kontrole dedi de çok fazla.ultrasyona da girmek istemediğim için bir hafta daha bekleyip sonra gidecem şu an kilosu ne durumda bilmiyorum ben çok hızlı kilo almaya başladım 15 kilo aldim
Tubademir85 Nursemom aminnn, sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler de kilo alınır 🙏genetıkle alâkası varmıs zaten benim abılerım enine boyuna, esımde oyle onlara çekti galiba, 😂
Gzddlk Nursemom canım bende 28+5 de gitmiştim kontrole 1.200 gr dedi normal dedi doktorum ama bana zayıf gibi geliyor ya boyu da tersine 1 hafta önde 40 cm
Tubademir85 Pnardadas ben 74 kılo iken gebe olduğumu öğrendim suan 85kıloyum bende hızlı kılo alıyorum, Allah sonumuzu hayretsın
Pnardadas Tubademir85 Amin amin bebekler sağlıklı olsunda kiloya razıyım şu anlık ama doğumdan sonra geri verememe korkum var benim
Tubademir85 eoa doktorunuza bildirin derim, geçen gün ufak bir kanamam oldu 1 , 2 damla hemen gittim kalbim rahat olsun diye.. İçinizi rahat tutun ama tedbırınızıde alın
Byzysm Benim 29. Hafta gittiğimde 1760 gramdı doktor acilen beslenmeni düzenlemen gerek dedi bebek 2 hafta önden gidiyormuş şekerimin olduğunu söyledi 😔 ama şeker testim normaldi
Tubademir85 Byzysm benim karın cevrem haftamla uyumlu bebısın kılosu önde sadece oda genetik yada erken dollenmeden dolayı olabilir dedı çünkü şeker çıkmadı