tatlimomyy Kizlar koşu bandı olan varmı yürüyüş yapıyor musunuz aktif kulaniyormusunuz Ben 4 gün öncesine kdr günde en az 300 kalori yakmaya çalışıyor dum ara verdim😁 Motive edelim birbirmizi yaris yapalım skliyorummmmm
Sedaaaamm tatlimomyy Ara verince daha zor devam ediliyor ya benim de zahmet edip yürürsem zayıflarım inşallah hahagaja
twobabymomm tatlimomyy hamilelikten önce yuruyodum her gün şimdi canım istemiyo üşeniyorum ama bir an önce başlamam gerek
semosderler2 tatlimomyy hamilelik öncesi yürüyordum hamilelikte kaldırdım akşama kadar ev işi çocuk yemek derken zaten kolu bandında yürümüş kadar oluyorum 😂
Busranur_mnts tatlimomyy evde duruyor xjjdjxj gebelikten çok önce almıştım bş ara düzenli kullandım sonra bıraktım gebelikte de hava soğuk şimdi dışarı çıkamıyorum son aydayım bacak ağrılarım çok o yüzden fazla kullanamıyorum yürüyünce daha da ağrı oluyor pilates topu daha iyi geldi bana
emine1309 Günlük işe gel git ortalama 5.000 adım atıyorum yürüyüş bandında 30 dk yürümeye çalışıyorum
Eda42_ tatlimomyy Bende yürüyüş bandı mi kondisyon bisikleti almak arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi olur