begsimsek anneoluyorummm103 QueenBahar_ Şükür bari çok fark etmemiş yorumlardan sonra buna tamam oluyo insan😅😂
beyzzsenturkkk begsimsek tek doktora bağlı kalmadım bir çok doktor gezdim sayısız doktor gezdim hepsi aynı kiloyu söyledi doğum anında dahi 4 kiloydu ultrasonda ama çıkan başka oldu
buse2507 begsimsek valla bire bir aynı çıktı desem, doğuma girmeden bir gün önce ölçmüştü doktorum doğurdum aynı çıktı
borulcem İlk bebeğime 3200 dediler 39+4 de 3540 doğdu buna geçen cuma 2900 dediler bakalım kaç doğacak 37+6yız
Cigdm borulcem doğum yapmışsınız maşallah Allâh sağlıkla büyütmeyi nasip etsin benim bebeğimde zor kilo almaya başladı 35+6 haftalık 2500 kg çıktı sizin kaç kilo doğdu kaçıncı haftada neler yediniz
gvnrzz elatoriaa su an yorumları hayretle okuyorum. Benim de aynı cıktı da. Hani tamam 200 farketsin 300 farketsin. 800 gr eksi cıkan var nasıl ölçmüşler mübarek😂
2bebekbiranne55 begsimsek ilk oğlum 3300 görünüyordu 2940 doğdu şuan 35 haftalığım 33. De 2300 görünüyordu bakalım doğuma kadar ne alcak