Momlife_ 16+5 haftalık olduk aslında ben öğrendikten sonra krem sürmeye başladım ama düzenli yapmıyorum tabi kuzenim yarım kutu vermişti kendi kullanmış az kalmış onu yeni bitirdim kendim de aldım aynısından iki kutu arada sürüyorum bitince yağ alırım diyorum zaten bitene kadar belki çocuk olur bitmez bile gibi düşünüyorum 😂 çok kararsızım o kreme devam edeyim mi yağ alayım mı önerilerinizi bekliyorum
ghostty Momlife_ aslında olay karın bölgenizi nemli tutmak. Kurumasını engellemek. Ben lierac jel ve serumunu aldım kullnıyorum. Ayrıca da mustela nın yağındn aldım. Sabah akşam süreceğim. Zaten doğum sonrası da kullanın diyorlar, çatlama sonra da olabiliyormuş🤗
Edacck Momlife_ hindistan cevizi yağı aldım üzerine de zeytinyağı döktüm biraz karışık bir sekilde kullanıyorum. Ama çok üşengecim sürekli suremiyorum, çünkü yağlıyken kapatmiyorum, açıkken de soğuk üşüyorum. 3 günde bir duştan sonra sürüyorum. 8 aylık bu arada🙆🏻
oykuulku Momlife_ bio oil ve hindistan cevizi yağını birlikte kullanıyorum bende memnunum şuanda 26+3 üz
Es07 Mustela kullanıyorum ben Zeytinyağı badem yağı da sürebilirsin dedi doktor Genetik faktör büyük etkenmiş çatlakta
minnosbirkiz nurellanurrrr bende çok övülüyor diye almıştım, ona geçtiğim an çatlamam oldu, hemen önce ki kullandığım badger markaya döndüm, bide incia kullandım, her ikiside yoğun balm formunda tavsiye ederim, çatlamanın direğinden döndüm 😅
nurellanurrrr Momlife_ ben doğal olduğu için sarısını aldım,pembesi güzel kokuyor diyorlar ama doğal değilmiş içinde retinol varmış
nurellanurrrr Momlife_ evet canım sarısında zaten % 100 doğal yazıyor,kokusu yok ama olsun daha güvenilir 😄