Gamzetoklu Herkesin bünyesi vücudu farklı tabi..sizde durumlar nasıl bu haftalarda.1kilo falan aldım sanırım dahada
Ayazfatos Gamzetoklu oglumda 3 ayimda hamile oldgum anlasiliyodu simdi kizim olcak insallah 4. ay bitcek halen kendi gobegim cikmadi bu hafta iste biraz sanki buyume var 😊
Bsyldrmdlk Gamzetoklu Bende 1 kilo aldım ama hafif kilo gibi göbeğim var şu an dokununca rahmine sertlik hissediyorum 😊
Gamzetoklu Merver hadi yaa:) bende aceleci davranıyorum işte çıkıversin istiyorum🤗 Kaç kilo aldın peki☺️
Merver Gamzetoklu çok aldm ilkinde 25 kg aldm suan 6 aylık hamileyim 8 kg aldm ikinci ilke göre daha iyi 😂
Asiacr Ben 15+4 deyim gobegim cok var ama benim ki hazimsizlik ve demir ilacindan dolayi hep sis. Sabah oldugunda eger sindirim sorunum yoksa cok cok hafif gobek var ama pek anlasilmiyor. Sanirim 20. Haftadan sonra daha iyi anlasilir
Gamzetoklu Asiacr bir anda çıkıyo sonradan diyolar..hafif var gibi o da dediğin gibi gaz şişkinliği gbi😅
Nisan35 16.haftadayim okulumda yaşlı bir hocayı hamile olduğuma inandiramadim kadın şaka yaptigimi sanıyor 😂 bazen ben bile unutuyorum hamile olduğumu 😂😂
Gamzetoklu Nisan35 😅😅bende bugün bişeyler baktm bebiş için öyle bi göz gezdiriyim diye kendime baktığımı ikna edemedim 😅
Asiacr Gamzetoklu zannetmiyorum oyle bir anda ciksin yavas yavas cikar herhalde. Ama ben kendiminkinim şişkinlik olduguma eminim. Eger degilse 36 +5 lerde olmam lazim ama o imkansiz.😊
Dnddrn Gamzetoklu bende 2 gün sonra 15 olcam benimde hala yok göbeğim sabah kalktıgımda sırtıma yapışmış karnım sanki 😀