sadecebizz Kızlar 9 haftalık hamileyim cilt bakımı normalde hep yapıyordum serumlar maskeler vs. Ama şimdi yapmaya korkuyorum makyaj yaparken bile korkuyorum nedense.. Sizler ne ürünler kullanıyorsunuz ya da kullandınız ☺️
alyoo sadecebizz Bende burda bekleyeyim😅 Şu an yapacak hiç halim yok ama 2. Trimester de rahatlayınca aklımda bulunsun😁
pablola sadecebizz normalde her gece rutinlerim vardı makyaj protez tırnak vs vs bi sürü şey yapardım doktordan doktora makyaj yapıyorum düşün 😁😁 nemlendirici bile kullanmıyorum 😁
Es07 Ben cildim yanıyor diye Cildiyeye gittim Kesinlikle ilaç ve kremleri önermedi Doğal olan tto yüz temizleme köpüğü önerdi aldım İnanın onu bile çok fazla kullanmıyorum Kimyasal zarar verir diye
Elovee Ağrı kesici jel kremleri bile kullanmiyorum toplasan 2 defa bile makyaj yapmadım. Icerigini bilmedigim hicbirseyi kullanmamaya özen gösteriyorum.
sadecebizz Azelaik asit güvenli diye biliyorum öyle yazmışlar nemlendirici ise bioderma atoderm kullanıyorum ama içim rahat değil cildiye doktoruna randevu bulamıyorum diye soracak kimse de bulamıyorum 😔😓