semahayall Şu zaman doğurdum , şu hastane , dikişim yapıştırma oldu ya da normal dikiş oldu sonrasında aldırdım şeklinde yazar mısınız kızlar ? Sene 2026 oldu hala devlet hastanelerinde normal dikiş atılıyor mu gerçekten öğrenmem lazım , SEZERYAN İÇİN SORUM
Havin49_ semahayall eştim 2025 te yaptı dikişyi iple dikmişlerdi gidip ipleri almıltı ben 5 gün önce doğum yaptım estetik dikiş kendinden eriyor be daha rahat Eltim 40 günde anca topladı
Asi_07 semahayall devlet hastanesinde doğum yaptım kendiliğinden eriyen dikiş atıldı 2 haftada kayboldu
aslhnkrts9 semahayall hastanede oda arkadaşım sezeryanla doğum yaptı estetik dikiş yapmışlardı çok rahat geçmişti iz yoktu nerdeyse diyebilirim
aslhnkrts9 dilaradoyan evet sadece bi tarafta küçük bi iz vardı hani o normal çizgi gibi olan izden yoktu
aylin_a semahayall 3 gün önce arkadaşım 2inci sezaryen olmuş. Araştırma hastanesinde profesör iple dikiş yaptı. Çok zorlanıyor şimdi
Cagatayefe2 @semahayall ben bunu özellikle sordum doktoruma. Eski usül kalmadı artık, kendi kendine eriyen iple estetik dikiş atıyoruz dedi.
Havin49_ semahayall ikimiz de İstanbul Eltim ümraniye eğitim ve araştırma hastanesine bende Zeynep Kamil de oldum
annabellee semahayall bence bunu kendi doktorunuza danışmanız daha mantıklı olur her hastanede farklı dikiş tekniği var birde ben şey duydum yapıştırma kilolulara yapılmıyor sanırım kilo açılma yapabilir diye eriyen dikiş yada normal dikiş atıyorlar yani bişeyler etkiliyor karşıda abla var 2 doğum yaptı birinde kiloluydu eriyen attılar dedi 2.sinde yapıştırma dedi bilmiyorum bende ondan duydum bence kendi doktoruna sor en iyi o cevap verir gibi geldi
kizinaasikanne semahayall 2023 yılında ÇAPA İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde doğum yaptım estetik dikiş attılar 40 gün sonra dikişlerimi aldırdım